To je to što me zanima!

Produkciji Netflixovog hit filma potkrala se velika pogreška na snimanju, jeste li je primijetili?

Publika već nekoliko dana ne prestaje pričati o novom Netflixovom filmu 'Don't look up', a jedan od gledatelja primijetio je i veliku pogrešku u montaži. Video je odmah postao hit na TikToku, a svi provjeravaju scenu
Vidi originalni članak

Nekoliko je dana prošlo od premijernog prikazivanja novog Netflixovog filma 'Ne gledaj gore', a mišljenja su podvojena. Neki ga hvale, dok su drugi potpuno razočarani, a viralan je postao video gledatelja koji je uočio grešku u montaži. Iako bi, prije nego što se film pokaže publici, trebalo pregledati isti, kako bi se uvjerili da je sve onako kako treba biti, dogode se često pogreške.

POGLEDAJTE VIDEO:

@sightpicture #dontlookup #oops #moviemistakes ♬ original sound - Ben Köhler DP

Od premijere filma, koji je okupio velike zvijezde današnjice, Leonarda DiCaprija, Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Jonaha Hilla, prošlo je samo nekoliko dana, a izvjesni TkToker Ben Köhler (@sightpicture) već je uočio pogrešku pa ju je podijelio na svojem profilu.

PREMIJER JE 'DOBIO ODGOVOR' Leonardo DiCaprio objasnio o čemu se radi u Netflixovom hitu

Naime, riječ je o jednoj od scena, koja se nalazi na 1:28:10 i u kojoj možemo vidjeti cijelu filmsku ekipu i kamere. Greška je jedva primjetna, a sada ju je, Benovom zaslugom, vidjelo preko 200 000 ljudi i taj broj konstantno raste. 

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kizio 30.12.2021.

    Bzvz film iz kojeg mozemo vidjeti kako oni koji imaju novac i moc mogu prevladati zdravi razum i proglasiti neistomisljenike teoreticarima zavjere.

  • činjenićar 30.12.2021.

    Da kad su culi da je plenković gleda htjeli su uvest scenu gdje se svi kidelinom zaljevaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare