Show

Komentari 3

Produkciji Netflixovog hit filma potkrala se velika pogreška na snimanju, jeste li je primijetili?

Produkciji Netflixovog hit filma potkrala se velika pogreška na snimanju, jeste li je primijetili?

Publika već nekoliko dana ne prestaje pričati o novom Netflixovom filmu 'Don't look up', a jedan od gledatelja primijetio je i veliku pogrešku u montaži. Video je odmah postao hit na TikToku, a svi provjeravaju scenu

Nekoliko je dana prošlo od premijernog prikazivanja novog Netflixovog filma 'Ne gledaj gore', a mišljenja su podvojena. Neki ga hvale, dok su drugi potpuno razočarani, a viralan je postao video gledatelja koji je uočio grešku u montaži. Iako bi, prije nego što se film pokaže publici, trebalo pregledati isti, kako bi se uvjerili da je sve onako kako treba biti, dogode se često pogreške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od premijere filma, koji je okupio velike zvijezde današnjice, Leonarda DiCaprija, Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Jonaha Hilla, prošlo je samo nekoliko dana, a izvjesni TkToker Ben Köhler (@sightpicture) već je uočio pogrešku pa ju je podijelio na svojem profilu.

Naime, riječ je o jednoj od scena, koja se nalazi na 1:28:10 i u kojoj možemo vidjeti cijelu filmsku ekipu i kamere. Greška je jedva primjetna, a sada ju je, Benovom zaslugom, vidjelo preko 200 000 ljudi i taj broj konstantno raste. 

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci