To je to što me zanima!

Profesor: Nadam se da će Ava iz svega izvući pouku

Profesor kojeg je ucjenjivala Ava Karabatić otkrio je da je prema studentima imao nekonvecionalan pristup. Nedavno je predao zahtjev za mirovinom
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Ante Anić ispitao je u petak prof. Živka Nižića (65) zbog ucjene manekenke Ave Karabatić (21). Ona je navodno s dečkom Špirom M. i majkom Sanjom tražila 9000 eura da SMS poruke seksualnog sadržaja s profesorom ne bi procurile u javnost. Kazao je da je ona njemu slala SMS-ove kakvi se ne šalju "djedu". Ava je, naime tvrdila da je profesoru kojeg je zavoljela kao djeda poslala samo jednu poruku "Obožavam Vas" jer joj je obećao da će mu asistirati na odjelu talijanistike Filozofskog fakulteta na zadarskom sveučilištu. On kaže da je prema studentima imao nekonvencionalan pristup ali u njihovu korist.
- Žao mi je Ave Karabatić, ali mlada je pa se nadam da će se popraviti, a iz svega izvući pouku – kazao je Nižić koji je nedavno predao zahtjev za mirovinom. Opovrgao je napise jednog lokalnog dnevnog lista da su ga studenti mitili paškim sirom, kazavši da mito nije nikad primio, a da mu je sir u jednu trgovinu u Zadru slao rođak s Paga.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MarkRupa 17.10.2009.

    @4s a tebi je ova Ava dobra riba? Nije dobra ni iz aviona, ružnjikava, jeftina. Ali je mlada i ponudila se starcu kojem je to bila zadnja prilika.

  • user_25749 16.10.2009.

    Day after da si dobra riba sigurno bi se nasao neko od profesora da te onako izokola startuje sa komplimentima nema shanse da ne bi.Na svakom fakultetu u ex YU ima uvjek par takvih profana.To je uvjek bilo i bice.E sad do tebe je kako ces se postaviti u toj situaciji sa tim se slazem u potpunosti...

  • odin0000 16.10.2009.

    K********A

Komentiraj...
Vidi sve komentare