To je to što me zanima!

'Profesor Savršeni' djevojkama pripremio ispit znanja: 'Zbog ljubavi ću naučiti i matematiku'

Bila je ovo neka zanimljiva fizika. Inače je nisam voljela, a ova mi se svidjela i s ovih sati ne bih bježala, rekla je Danijela, koja je Tonija pitala i može li ostati na dopunskoj nastavi
Vidi originalni članak

U drugoj epizodi ljubavnog realityja 'Gospodin Savršeni' djevojke su odjenule seksi uniforme i vratile se u školske klupe. Predavanje je, naravno, držao profesor Toni koji je za njih pripremio lagani ljubavno-znanstveni test. Djevojke su se manje natjecale u znanju, a više u dobivanju Tonijeve pažnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Definitivno se mogu zamisliti s njim u vezi zato što je lijep, pametan, zgodan, znači, sve to - rekla je Polina, a Maria je dodala kako nije znala da nosi naočale te da mu dobro stoje. - Imamo li pravo na instrukcije? Zbog ljubavi sam spremna naučiti čak i fiziku i matematiku - zaključila je Dorotea. 

SJEĆATE LI SE NANDI UZELAC? Splićanka iz 'Savršenog' dobila posao na radiju: 'Samo trebam izbrusiti glas i bit ću voditeljica'

Toni je nastavio s ispitivanjem, no Danijeli to nije smetalo. - Bila je ovo neka zanimljiva fizika. Inače je nisam voljela, a ova mi se svidjela i s ovih sati ne bih bježala - kaže Danijela. Najviše točnih odgovora imala je Tamara, no ni to ju nije oraspoložilo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NijeRuža 22.03.2022.

    A gledajte im modernih kecelja! Sta bi Tito i partija rekli na ovo?

  • verdax 22.03.2022.

    Kad Olivera kaže da će namjerno krivo odgovoriti. hahahaah

  • Karmelićanka 22.03.2022.

    Sirotice udarene u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare