To je to što me zanima!

Profinjen pušač: Reper Jay-Z zaposlio je svog motača cigara

Prije svakog nastupa Jay-Z i Justin Timberlake opuštat će se u posebnoj prostoriji za pušenje. Glazbenike će na turneji u srpnju pratiti i profesionalni motač cigara
Vidi originalni članak

Reper s Justinom Timberlakeom (32) u srpnju kreće na turneju “Legends Of The Summer”. Kako im ništa ne bi nedostajalo, od organizatora koncerata tražili su puno viskija i cigara. Prije svakog nastupa Jay-Z (42) i Justin opuštat će se u posebnoj prostoriji za pušenje. Glazbenike će pratiti i profesionalni motač cigara kojeg je Beyoncein suprug upoznao na nedavnoj zabavi u Hollywoodu.

- Satima su razgovarali o duhanu i njegovu podrijetlu. Jay puno čita stručnu literaturu o tome i oduševio se njegovim znanjem pa mu je ponudio da ide s njima na turneju - rekli su prijatelji.

Dodali su da se pjevači i njihovo osoblje žele u potpunosti posvetiti pjesmama pa ih cigare moraju čekati spremne kako bi se opustili. Ne zna se koliko su motaču platili da ih prati na koncertima. Dok je 2010. bio na turneji s Eminemom, Jay-Z je tražio da ga do dvorane prevoze samo Maybachom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ignorantia 27.03.2013.

    Valjda kompleksi kod njega i njegove gospođe pa ništa ne žele sami odradit tipa trudnoća, motanje cigareta i sl. još da si angažiraju berače pamuka...

  • user_258803 27.03.2013.

    Sotonjare

  • IvanaĆatić 27.03.2013.

    Ne znam zašto ali ovaj lik mi je toliko odbojan

Komentiraj...
Vidi sve komentare