To je to što me zanima!

Proglasili su je najseksepilnijom ženom na svijetu: Ashley sada zasjala u prozirnoj kreaciji

Ashley je časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom svijeta u 2023. godini. Ljepotica koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru ima vrlo uspješnu karijeru
Vidi originalni članak

Ashley Graham (36) privukla je poglede na otvaranju nove lokacije brenda Swarovski u New Yorku.

ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU Plus-size model pokazao novu liniju: Ashley Graham je vidno mršavija, mnogi se pitaju zašto

Došla je u prozirnoj, svjetlucavoj haljini, ispod koje je nosila sivo donje rublje. Uz to je iskombinirala srebrne sandale i srebrni nakit.

Osim Ashley, događaju su prisustvovale i slavne dame poput Gwyneth Paltrow i Kim Kardashian koja je u suradnji sa Swaroskijem predstavila novu kolekciju svog brenda Skims.

PREKRILA SE ČIPKOM Proglasili su je najseksepilnijom ženom svijeta: Ashley na Tjedan mode stigla u donjem rublju

U posljednje je vrijeme stil prozirnih i mrežastih kreacija sve više 'in', a na dodjeli modnih nagrada u New Yorku s takvom haljinom pažnju je privukla manekenka i televizijska ličnost Amelie Gray Hamlin (22).

Ona je došla u svijetloplavoj uskoj haljini ispod koje se sve vidjelo. 

Inače, Ashley je časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom svijeta u 2023. godini.

PLUS SUZE MODEL ASHLEY GRAHAM Najseksepilnija žena na svijetu: 'Imala sam 12 godina kad su mi prvi put rekli da smršavim...'

Ljepotica koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru ima vrlo uspješnu karijeru. Surađuje sa svjetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 milijuna ljudi, a mnoge žene diljem svijeta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promijenila način na koji se gleda žensko tijelo. 

Često dijeli svoje prirodne fotografije bez imalo uljepšavanja i filtera kako bi istaknula prirodnu ljepotu i ponosno pokazuje strije i celulit. Napisala je i inspirativnu knjigu pod nazivom 'Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, ljepota i moć'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čeljo Brtika 08.11.2023.

    lijepa, ali debela

  • mars7 08.11.2023.

    zgodna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare