To je to što me zanima!

Programsko vijeće odbilo je novu shemu rada HTV-a

Javna televizija programsku shemu za 2008. predstavila je u stilu showa “Ples sa zvijezdama”. Plesali su Tarik Filipović, Nikolina Pišek...
Vidi originalni članak

Kako nam Vijeće nije prihvatilo novu shemu, rado bih u emisiji ugostio Vanju Sutlića. Ako on ne može. Dobra bi bila i Hloverka, našalio se prekjučer Aleksandar Stanković na predstavljanju HRT-ove programske sheme za 2008. na račun “odbijenice” koju je Programsko vijeće samo nekoliko sati prije dalo prijedlogu Božidara Domagoja Burića. HRT-ovci su novu shemu svejedno predstavili u revijalnom stilu. Na podiju “Plesa sa zvijezdama” vrtjeli su se Tarik Filipović i Nikolina Pišek, Nevena Rendeli i Mirko Fodor, Tončica Čeljuska i Goran Milić, Stanković i Danijela Trbović te druge zvijezde HRT-a. Pišek je vodila predstavljanje sheme, ali nije dobila niti jednu emisiju. Nije ostala na domjenku.

HLOVERKA JEDVA IZDRŽALA SJEDNICU
Urednica Informativnog programa Hloverka Novak-Srzić, koja je nedavno operirala tumor na dojci, teško je podnijela petosatnu sjednicu Programskog vijeća HRT-a. Grčila se od bolova i često izlazila iz dvorane.

LIJEČNICI NE ZNAJU ŠTO JE FODORU
Mirko Fodor na predstavljanje sheme došao je u zavojima.
- U subotu mi je ruka natekla i strašno me boli. Danima hodam po pretragama, ali liječnici ne znaju o čemu je riječ - rekao je urednik Zabavnog programa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 21.12.2007.

    Gospodine Mirko imate crveni vjetar- nastao od grinja i ostalih bakterija ! To nikad nece otkrit jer moraju uzet uzorak koze za to, a to kod nas ne rade !

Komentiraj...
Vidi sve komentare