To je to što me zanima!

Promijenila sinu ime: Prvotno ju podsjećalo na riječ genitalija

Promijenili smo ime našeg sina. Sada glasi Gene David Fischer. Prije se zvao Gene Attell Fischer, a onda smo shvatili da smo ga slučajno nazvali genitalija, rekla je komičarka Schumer
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Porod mi je bio najstrašnije iskustvo, ali se sve isplatilo'

Komičarka Amy Schumer (38) u svibnju prošle godine rodila je svoje prvo dijete i to putem carskog reza koji je bio nužan zbog endometrioze. Otkad je rodila, Schumer je vrlo transparentna oko majčinstva i što sve ono donosi. Sada je svom 11-mjesečnom sinu promijenila ime, piše Daily Mail.

Njegovo dosadašnje ime Gene Attell previše ju je podsjećalo na riječ 'genital', odnosno genitalija. U  svom podcastu otkrila je da su ona i suprug Chris Fischer (40) sinu prvotno nadjenuli ime Gene Attel Fischer u počast komičaru Davidu Attellu (55).

- Promijenili smo ime našeg sina. Sada glasi Gene David Fischer. Prije se zvao Gene Attell Fischer, a onda smo shvatili da smo ga slučajno nazvali genitalija -  rekla je Schumer. Njihov sin sada ima srednje ime David, baš kao i njegov djed Gordon David Schumer.

Komičarka Claudia O’Doherty (36) prva je ukazala na ime Amynog sina. Priznala joj je kako joj je mama rekla: 'Amy je sina nazvala genitalija', no nije znala o čemu govori.

Schumer je jednom prilikom izjavila kako joj je porod bio najteže iskustvo u životu, no ona i njezin suprug ipak bi htjeli imati još jedno dijete. Potom je u prvom mjesecu ove godine otišla na umjetnu oplodnju. 

- Ako je netko to prošao i ako imate neki savjet ili ne biste imali ništa protiv toga da podijeliti svoje iskustvo, molim vas to napravite. Moj broj telefona je u mojoj biografiji. Zamrznuli su mi jajašca i sad pokušavamo smisliti način da Gene dobije brata ili sestru - napisala je tada Schumer u emotivnoj objavi koju je objavila na društvenim mrežama. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Porod mi je bio najstrašnije iskustvo, ali se sve isplatilo'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mentalist1 17.04.2020.

    Rekao bih ovako od oka da ima oko 60 godina, mozda 65.

Komentiraj...
Vidi sve komentare