To je to što me zanima!

Promijenile su imidž: Lidija sad ima dugu kosu, a Nadia je roza

Lidija Stević je u showu cijelo vrijeme imala kratku kosu, no u finale je stigla s dugom. I Nadia Amić je iznenadila gledatelje. Platinasto plavu kosu kakvu je imala na početku emitiranja, obojila je u ružičastu
Vidi originalni članak

U finalnoj epizodi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' bilo je mnogo iznenađenja. Osim novih ljubavnih zavrzlama, neke kandidatkinje iznenadile su i drukčijim izgledom od onoga kakvog su imale tijekom showa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ekspert Boris Blažinić testirao novinare 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednja epizoda snimala se mjesec dana nakon što su parovi odlučili žele li pokušati s partnerom izvan showa ili ne. Lidija Stević (38) je u showu cijelo vrijeme imala kratku kosu, no u finale je stigla s dugom.

Lidija je show napustila prije zadnje ceremonije jer se sa suprugom Alenom Topićem (43) nikako nije slagala. I u finalu su opisali svoj odnos. 

- Mi smo dobro, ali našeg odnosa nema. Nema slike, nema tona - rekli su. 

I Nadia Amić (29) je iznenadila gledatelje. Platinasto plavu kosu kakvu je imala na početku emitiranja, obojila je u ružičastu.

Nadia nije samo bojom kose šokirala ostale kandidat i gledatelje. Otkrila je kako su ona i Luka Budak (29) ipak prekinuli u tih mjesec dana koji je protekao od finalne odluke.

- Naš se odnos razvio u jedno jako dobro prijateljstvo s obzirom na to da se ja osjećam dosta nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona u potpunosti htjela. Mislim da bi bilo bolje da ostanemo prijatelji jer ono što ona želi, trenutno joj ne mogu pružiti - iskreno je kazao Luka, kojem je drago što je cijeli eksperiment prošao baš s Nadijom i ništa ne bi mijenjao, baš kao ni ona.

- Luka me ni u jednom trenutku nije umanjivao, koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali. No tempo je bila prekretnica, ne bih htjela Luku zapostaviti, ipak mu treba pažnje, a ja živim 100 na sat - zaključila je Nadia.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • poskorus 15.05.2020.

    Za tjedan dana će se izroditi nova ljubav neplanirano ekpert Boris našao sreću sa Gordanom.Gordana ostavila Milana doma da spava i otišla na prijateljsku kavu sa Borisom nije joj mogao odoljeti😁😁😁😁mislim kavi zar ne?

  • dillinger_1 02.05.2020.

    Lidija ima ekstenzije s aliexpressa

  • liliana 02.05.2020.

    Nadja ima katastrofalan stil,kako se jedna tako mlada osoba nezna obući,boja koe katastrofa.Luka bježi od nje što dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare