To je to što me zanima!

Promjena u Supertalentu: Rene Bitorajac neće više voditi show

Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno doprinijeti programu Nove TV, kaže Frano Ridjan
Vidi originalni članak

Prepoznatljivo lice s malih ekrana i glas s radija, Frano Ridjan (34), pridružuje se Igoru Mešinu (51) u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta. Euforiju najzabavnijeg svjetskog TV formata moći će okusiti već danas kada sa snimanjem kreću audicije gdje će brojni natjecatelji stati pred četveročlani žiri i pokušati se izboriti za daljnji prolazak u showu.

Kako kaže Frano, svom novom angažmanu se izrazito raduje. 

- Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno doprinijeti programu Nove TV - izjavio je Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu iz studija najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.

Dok će Frano prvi puta stati pod reflektore pozornice Supertalenta, hvalevrijedne savjete svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin, koji je do sad show vodio s Reneom Bitorajcem (47).

- Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim svim talentima koji nam dolaze na audicije - rekao je Igor. 

Frano Ridjan široj je javnosti postao poznat kao voditelj 'Parlaonice', a gledatelji su ga pratili i u emisijama 'Dobro jutro, Hrvatska', 'Dobar dan, Hrvatska', 'Kod nas doma' te je sudjelovao na raznim projektima, međunarodnim festivalima i programima uživo, kao i bio spiker Drugog programa hrvatskog radija. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati 'čovjek iz svačijeg dnevnog boravka', a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina kada je prvi put kročio u lokalnu radio postaju.

RAZLIKA OD 15 GLASOVA Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

Frano je završio studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Još kao student je radio na Drugom programu Hrvatskoga radija i Radio Sljemenu. Javnosti je simpatičan zbog pozitivne energije kojom zrači i ležernosti s kojom odrađuje voditeljski posao i javljanja uživo, a od sada svoju profesionalnu karijeru nastavlja na Novoj TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Leo Archibald 21.10.2019.

    Ridjanu dajem XXXX

  • orim1501 19.06.2019.

    On i fodor dva naj ljigavija voditelja u ovoj državi,pogotovo sam ih zamrzio na dočeku vatrenih iz rusije

  • orim1501 19.06.2019.

    Ako ovaj bude vodio emisiju računajte na 50%manju gledanost jer je naporan i mlitav i nikakav,bez renea izgledat ce prazno ovaj šou

Komentiraj...
Vidi sve komentare