To je to što me zanima!

Promjena za kandidate: Lošiji na vaganju ostaju bez trenera

To izbacivanje izazvat će lavinu komentara u suprotnom timu, a pokazat će da je zajednički duh, koji su svi na početku isticali kao najveću prednost boravka u kući, postao prošlost
Vidi originalni članak

Kandidati čekaju još jedno vaganje koje počinje spoznajom da će lošiji tim na vaganju ostati bez jednog od svojih članova, ali i bez trenera. Osim toga, Sanja će im najaviti da 'gubitnike' čeka još jedno neugodno iznenađenje, no o čemu se radi, tek će saznati. Rezultati na vaganju za neke su kandidate bili iznenađujuće loši, ali još će veći šok izazvati izbacivanje kandidata koji je ostvario impresivan gubitak kilograma u tjednu koji je za njima.

To izbacivanje izazvat će lavinu komentara u suprotnom timu, a pokazat će da je zajednički duh, koji su svi na početku isticali kao najveću prednost boravka u kući, postao prošlost.

Podsjetimo, u jučerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su komentirali da će biti teško proći izazov s obzirom na to da su mnogi ozlijeđeni. Josipa je kod liječnika doznala kako su joj istegnuti ligamenti, ali da ništa nije puknulo, no mora mirovati pet do osam dana. 'Osjećam se jadno jer neću moći pomoći svome timu', komentirala je Josipa. Također, u plavom su timu ozlijeđeni Josip i Nina.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Selena_92 12.10.2018.

    Piše u zadnjoj rečenici da su u plavom timu ozlijeđeni Josip i Nina...nema nikakvog Josipa u plavom timu, Petar je ozlijeđen!

  • Jedan_dečko 12.10.2018.

    Slabo oni tamo vjezbaju, sta je to sat vremena vjezbanja i to u last chance-u ? I omda na vaganju imaju 1-2kg manje u tjedan dana. kastastrofa. bolje neka hodaju kao Dorijan 30km oko kuće, više će smršat

Komentiraj...
Vidi sve komentare