To je to što me zanima!

Pronašli neobjavljene Rajkove pjesme: 'Umalo sam ih izgubio'

Na zagrebačkim Ravnicama, naselju u kojem je živio Rajko, Ninčević se susreo sa Snježanom Dujmić te joj predao mobitel s pjesmama, a zajedno su neke i poslušali
Vidi originalni članak

Skladatelj i tekstopisac te Dujmićev dugogodišnji suradnik Nenad Ninčević (59) slučajno je, kako kaže, pronašao umalo izgubljeno blago. Radi se o nikad objavljenim pjesmama na kojima je radio s pokojnim glazbenikom, a sve je odlučio pokloniti njegovoj supruzi Snježani Dujmić.

POGLEDAJTE VIDEO O RAJKU DUJMIĆU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je famozni mobitel u kojem je deset pjesama koje smo Rajko i ja radili prije par godina. On je, Rajko k'o Rajko, mislio da ću ja to čuvati i on je svoje pogubio. Ja nisam mogao naći mobitel godinama i onda sam ga intenzivno tražio nakon Rajkova odlaska. Već sam odustao... - otkrio je za RTL Exkluziv Ninčević pa pojasnio kako ga je na kraju našao sasvim slučajno, tražeći dokumente.

Na zagrebačkim Ravnicama, naselju u kojem je živio Rajko, susreo se sa Snježanom Dujmić te joj predao mobitel s pjesmama, a zajedno su neke i poslušali. 

UMRO PRIJE 6 MJESECI Snježana je neutješna: 'Rajko, tužna sam. Ništa nije bilo kako smo željeli i nadali se da će biti'

- Sad kad sam sve to ponovno čula užasno mi je bilo teško. Ima jedna pjesma koja se zove, ja mislim da se zove 'Gazi me ko snijeg', gdje Rajko pjeva i plače - otkrila je emotivna Snježana. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bigmamabigtata 15.02.2021.

    Bravo gosp. Ninčević, vrlo lijepa gesta. Iskreni ste prijatelj.

  • Trump Jong Un 14.02.2021.

    U izvornom orginalu gazi, gazi srce moje ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare