To je to što me zanima!

Prosinečki proslavio 20 godina braka: 'Jedva se i posvađamo'

Naš proslavljeni nogometaš Robert Prosinečki proslavio je 20 godišnjicu braka sa suprugom Vlatkom, i to putovanjem u Italiju. I sam kaže da je to vrijeme za njega prošlo u trenu i da to najbolje vidi po djeci
Vidi originalni članak

Legendarni nogometaš, a sada aktualni izbornik reprezentacije BiH, Robert Prosinečki (50), nakon naporne, ali uspješne nogometne sezone, slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji.

UŽIVO S TRGA 'Razdragani' Prosinečki: 'Ne uspoređujte 98. i dečke danas'

Nedavno je prebolio probleme s crijevima tako da je zdravlje u sve boljem redu, a i na ljubavnom planu mu i dalje cvjetaju ruže. Sa suprugom Vlatkom je 12. lipnja proslavio velikih dvadeset godina braka, i to putovanjem u Italiju.

Na svom su se proputovanju prvo zaputili za Padovu gdje su se pomolili svetom Anti za zdravlje, a potom su krenuli na druženje s prijateljima u Torino.

- Po djeci najbolje vidiš kako brzo vrijeme prolazi, kako stariš. Ovih dvadeset godina je prošlo u trenu - izjavio je za Story brončani Vatreni.

Sa suprugom Vlatkom ima dvije kćeri, Leonardu (20) i Robertu (16), a dugogodišnju životnu suputnicu upoznao je u kafiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svidjela mi se čim sam je vidio, a kako smo se bolje upoznavali, shvatio sam da je Vlatka žena s kojom bi mogao živjeti, imati obitelj i doživjeti starost. Ne sjećam se da smo se svih ovih godina ozbiljno porječkali - ispričao je Robi.

Upitan o svojoj tajnoj ljubavnoj formuli, Prosinečki je zaključio da je žalosno što ispada da je 'u ovoj neimaštini' najbitnija egzistencijalna stabilnost, a ne ljubav.

Robi je novinarima rasuo mrvu mudrosti i o odgoju. Vrlo mu je važno obrazovanje njegovih kćeri i jako mu je drago što govore nekoliko stranih jezika.

- Prije svega su dobro odgojene, a mi se i dalje trudimo da izrastu u poštene i dobre osobe, da steknu radne navike. Kod nas roditelji često grade nekretnine za djecu koja se zbog istih posvađaju. Djeci treba omogućiti sve što im je potrebno, ali ne pritom od njih napraviti nesposobne ljude - zaključio je Prosinečki.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 12.07.2019.

    Nikad više takvih nogometaša. Ikona.

  • Uragan_1 10.07.2019.

    Robi je ljudina !!!

  • 33beg33 10.07.2019.

    i za 20 godina braka poljubi robi suprugu i kaže kčeri ja sam vas tata

Komentiraj...
Vidi sve komentare