To je to što me zanima!

Prošla pakao zbog tikvica: Dugo mi je trebalo da stanem na noge

Ozana na novom kanalu planira snimiti još videa u kojima kuha, a za prvi video u kojemu pokazuje kako poha tikvice kaže kako nije imala nikakve loše namjere već je željela pomoći vršnjacima
Vidi originalni članak

Ozana Pevec Marić (23) iz Zagreba proslavila se snimkama na YouTubeu kao 11-godišnjakinja. Otkrivala je male gastro tajne poput kako spremiti sendvič za školu ili pohati tikvice, no uskoro joj je ta slava prisjela. Tadašnji kanal je obrisala, u međuvremenu se vjenčala i dobila dijete, a potom se vratila na YouTube. 

- O povratku na YouTube sam razmišljala godinama i gledala sve dobre i loše strane, dok se jedan dan nisam probudila, i uz nagovor supruga, odlučila da sam spremna na to. Kroz godine sam čitala razne pretpostavke o sebi, kao i ružne tračeve, pa sam jednostavno željela stati tome na kraj i pokazati kakva sam zapravo osoba - rekla je Ozana za Story

Ozana kaže kako je imala puno problema sa samopouzdanjem i da joj je trebalo dosta vremena da ponovno stane na noge. 

SUPRUG JE KAMERMAN Ozana opet snimila kako poha tikvice: 'Fanovi me podržavaju'

- Dan danas mi se znaju prikazivati neki od događaja u glavi, što se bullyinga tiče, i zna mi pasti teško, no uz dijete i stvari koje volim, brzo padne u zaborav - kaže. 

Ozana planira snimiti još videa u kojima kuha, a za prvi video u kojemu pokazuje kako poha tikvice kaže kako nije imala nikakve loše namjere već je željela pomoći vršnjacima. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Cirenac 25.08.2020.

    Yoy tub nama nikakvih kriterija i objavljuje sve i svašta,ako i ima neke kriterije oni su veoma niski.

  • post it 25.08.2020.

    Ne da ne budeš stala na kraj raznim tračevima i pretpostavkama o sebi, već ćeš ih samo potegnut za jezik...

  • Taova1 25.08.2020.

    Ja opce ne kuzim o cem ovi pisu? Kaj joj je bilo? Zas je to traumaticno tak? Nis ne kuzim, bas sam zbunjena...zas su ju ismijavali i zas se pise o tom sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare