To je to što me zanima!

Prošlo je 10 godina: Obitelj se prisjetila voljene Ivane Hodak

Glumica Jelena Perčin stigla je s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem. Glumački par zajedno je već neko vrijeme, ali se o tome nikada javno nisu izjašnjavali
Vidi originalni članak

Sinoć je u Zagrebu bila tradicionalna humanitarna večera Zaklade Ivane Hodak. Bila je to ujedno i svečana proslava godišnjice njezina 36. rođendana. Uz Ivanine roditelje, odvjetnike Zvonimira Hodaka i Ljerku Mintas-Hodak, tragično preminule odvjetničke vježbenice, prisjetio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je za tu priliku donio buket cvijeća. 

U zagrebački jazz klub stigli su i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, Ivanin nekadašnji dečko, te fotografkinja Mara Bratoš. Ipak, posebnu pažnju plijenila je glumica Jelena Perčin (37), koja je bila Ivanina bliska prijateljica.

POZNATA GLUMICA Pokazala 'fotku' iz djetinjstva: Možete li pogoditi tko je ona?

Dubrovkinja je stigla sa svojim odabranikom, crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (27) koji trenutno glumi u domaćoj sapunici 'Čista ljubav'. Glumački par zajedno je već neko vrijeme, ali se o tome nikad javno nisu izjašnjavali.

Šuškanja o njihovom bliskom odnosu krenula su 2015., a par je godinu dana kasnije ljetovao u Jeleninim rodnim Konavlima. Prošle su godine zajedno stigli i na Filmski festival u Puli.

Zakladu Ivana Hodak je 2009. pokrenula njezina majka Mintas Hodak, koja je sinoć svima zahvalila na podršci. 

-  Putem zaklade se prikupljaju sredstva za financijsku pomoć u obliku naknade školarina ili troškova života za pravni ili ekonomski studij mladih osoba - rekla je svojedobno odvjetnica. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • KennzDell 09.02.2018.

    Kome i po kojem načinu odabira je ta hum.zaklada financirala? Meni to izgleda kao i svaka druga - pranje novca tj. Mate Matić ubaci novac pa se isfinancira Matin frend koji će Mati vratiti čist novac.

  • MINISTAR_3 09.02.2018.

    A vid posrednika Ljube,baš pravi frajer,da neznam da je odvjetnik,mislio bih da je taman na dopust stigao iz Lepoglave

  • Cocosh Anel 09.02.2018.

    hodak se od prvih dana ponaša ko da mu je pogažen pas ili uništen skupocjeni auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare