To je to što me zanima!

Prošlo je 20 godina: Napokon je 'pronađen' Tupacov ubojica?

U automobilu s 2Pacom bio je Suge Knight, izvršni direktor diskografske kuće Death Row Records koji je za ubojstvo 2Paca optužio svoju bivšu suprugu uz objašnjenje da je meta bio on, a ne reper
Vidi originalni članak

Tupac Shakur ubijen je 16. rujna 1996. godine, ali još nisu poznati detalji niti počinitelj strašnog zločina. Reper je smrtno ranjen kada je stao na semafor u Las Vegasu, gdje je iz drugog automobila u njega ispaljeno nekoliko metaka.

U automobilu je s njim bio Suge Knight, izvršni direktor diskografske kuće Death Row Records koji je za ubojstvo 2Paca optužio svoju bivšu suprugu uz objašnjenje da je meta bio on, a ne reper.

Reggie White Jr. bila je u to vrijeme šefica osiguranja Knightove diskografske kuće.

- Našao se na krivom mjestu u krivo vrijeme - ispričao je Suge u u dokumentarcu 'Tupac Assassination: Battle for Compton'.

Bivši detektiv policije u Los Angelesu Russell Poole je 2005. godine za časopis Vice iznio istu teoriju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marko30_1 05.04.2017.

    U 6 razredu sam prvi put cuo za 2 paca i sad nakon 18 godina obozavam ga slusati..sve je otislo naprijed osim rapa iz 90 :)

  • aerial 05.04.2017.

    jadan pokusaj dobivanja malo medijskog prostora. Suge je nekad bio na vrhu, sada se ocajno zeli docepati stare slave. Lesinar!

  • Invictus_Zagreb 05.04.2017.

    suge knight je lik koji je danas žalostan za gledat.. u 90tima bio na vrhu sa death rowom a kad mu je otisao dre, snoop i tupac ubijen je propao.. a ovo su zalosni pokusaji grebanja na racun najveceg repera-proroka ikad.. thug life

Komentiraj...
Vidi sve komentare