To je to što me zanima!

Prostitutka (19): Roditeljima ne smeta moj posao, samo im je bitno da sam sretna i bezbrižna

Dosad je imala već nekoliko plastičnih operacija kojima je promijenila izgled grudi i usana. Priznala je da 15-minutne sastanke naplaćuje po 600-tinjak kuna, a u jednoj noći zaradi i do 12.600 kuna
Vidi originalni članak

Ellie iz Nottinghama u Engleskoj, koja ima svega 19 godina, jedna je od najuspješnijih mladih prostitutki u svojoj zemlji.

Nedavno je priznala da ponekad u danu ima čak 21 klijenta, a ono što je još fascinantnije je reakcija njezinih roditelja. Njima je, kaže, samo važno da je ona sretna i bezbrižna te im nimalo ne smeta što se bavi prostitucijom. 

Ipak, dio prihoda mora potrošiti na hotelske sobe u kojima obavlja posao s obzirom na to da i dalje živi s roditeljima, što je otkrila u showu 'Adults Only', javlja The Sun.

Dosad je imala već nekoliko plastičnih operacija kojima je promijenila izgled grudi i usana. Priznala je da 15-minutne sastanke naplaćuje po 600-tinjak kuna, a u jednoj noći zaradi i do 12.600 kuna.

OTKRILA U REALITY SHOWU Prostitutka (19): 'Nekad imam 21 klijenta dnevno, dolaze mi u razmaku od samo dvije minute'

Također, ova osebujna dama svoje klijente, zbog velike potražnje, nekad dogovara s dvije minute razmaka između njih.

- Očito je da sam najsvježija s prvim klijentom u danu, našminkana sam i frizirana, no za svakog sljedećeg moram se malo srediti. Otuširam se na brzinu, presvučem... Ponekad imam doslovno između dvije i pet minuta da se sredim. Nekad imam i 30, sve ovisi o tome s kim sam se dogovorila - ispričala je.

No nije joj to jedini izvor prihoda. Otvorila je profil na stranici OnlyFans gdje se skida. Tamo je skupila 500 pretplatnika pa mjesečno zaradi više od 33 tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Iban 06.12.2020.

    Sigurno i roditelji imaju pretplatu

  • DAVOR🐶 25.11.2020.

    Pogledao sam sliku i mislim da sam isti tren posto impotentan 🙄 Odo tražit Mrakaću Satarašku da probam povratit potenciju ... 😁😁

  • _Varešak_ 25.11.2020.

    Kakvi su to roditelji kojima to ne smeta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare