To je to što me zanima!

Provirile dojka i guza: Barbara u nečem što izgleda kao haljina

Starija sestra Šegetin odjenula je, malo je reći, srebrnu haljinu nemoguće dubokog bočnog proreza, a samo nekoliko centimetara iznad njega s gravitacijom se borila njezina dojka
Vidi originalni članak

Dok njezina mlađa sestra Tina planira svadbu, Barbara Šegetin (27)  i dalje je vjerna omiljenom joj polugolom naslikavanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog puta starija sestra Šegetin odjenula je, malo je reći, srebrnu haljinu nemoguće dubokog bočnog proreza, a samo nekoliko centimetara iznad njega s gravitacijom se borila njezina dojka.

Hashtagovima je otkrila da je riječ o jednom snimanju, a to nije umanjilo oduševljenje pratitelja koji su Barbaru nagradili komplimentima i lajkovima.

Inače, riječka manekenka planira otvoriti butik sa skupocjenim haljinama u Zagrebu. Poslovna partnerica bit će joj prijateljica. Kaže da se u cijelosti koncentrirala na novi biznis. Veseli se novim poslovnim pothvatima za koje smatra da ima petlje. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • zmajevi 111 07.11.2017.

    I što je to interesantno kod nje ne kuzim,svaka druga koja se prošeta gradom je zgodnija od nje svašta, običan prosijek samo eto što je prošla ekipa sa kvatrića bi rekao onaj pa se.mala progurala,,,,,

  • sumarinac 06.11.2017.

    ...I ja bi to volio prčiti kako to svi drugi prče..

  • 06.11.2017.

    ni sjena lidiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare