To je to što me zanima!

Pružili su im ljubav i sreću: Slavni koji su posvojili djecu

Rekorderke u posvajanju su Madonna koja je usvojila četvero djece i Angelina Jolie koja ima troje posvojenih. Michelle Pfeiffer ima biološkog sina, ali je odlučila usrećiti još jedno dijete
Vidi originalni članak

Charlize Theron

Prije pet godina Charlize Theron (42) posvojila je dječaka Jacksona (6) iz SAD-a, a djevojčicu August (2) usvojila je 2015. godine.

- Svijest o posvajanju imala sam još od kad sam bila djevojčica. Kad sam imala 8 godina zamolila sam majku 'Odvedi me u sirotište da posvojimo bebu' - rekla je glumica. 

Michelle Pfeiffer

Sa suprugom, scenaristom Davidom E. Kelleyem (61), Michelle Pfeiffer (59) ima biološkog sina Johna (23) i posvojenu kći Claudiju (24).

- Mrzim kad netko naglašava da je ona usvojena. Nema nikakve razlike između njih, oboje ih jednako volim - rekla je Pfeiffer.

Nicole Kidman

Kad je bila u vezi s Tomom Cruiseom, par je posvojio Isabellu (24) i Connora (22). Oni su nakon razvoda ostali kod glumca, a Nicole Kidman (50) je izjavila da je zadovoljna kako ih je Tom odgojio.

- Oni su prekrasna djeca - rekla je glumica.

Madonna

Pop kraljica Madonna (58) rodila je 1996. kćer Lourdes, a 2010. sina Rocca. Dječaka Davida Bandu (11) i djevojčicu Mercy James (10) posvojila je u Malaviji, a prije nekoliko mjeseci tamo je usvojila i blizanke Esther Stellu (4).

- Znala sam da će me kritizirati zbog objave knjige o seksu ili poljupca s Britney Spears na dodjeli nagrada, ali nikad nisam mislila da će me kažnjavati zbog toga što želim spasiti život djeteta - kaže Madonna.

Sandra Bullock

Od javnosti je isprva tajila da je posvojila bebu iz New Orleansa, a sada rado priča koliko joj je sin Louis (7) promijenio život.

- Prije Louisa nisam znala što je to ljubav, nisam znala što je to nedostatak sna, što je doista važno u životu - kaže Sandra Bullock (53) koja je nakon toga posvojila i djevojčicu Lailu (5).

Angelina Jolie

Glumica Angelina Jolie (42) je prije nego što je upoznala Brada Pitta (52) kao samohrana majka posvojila dječaka Maddoxa (16) iz Kambodže. S glumcem je kasnije posvojila djevojčicu Zaharu (12) iz Etiopije, a 2006. je rodila djevojčicu Shiloh. Iz Vijetnama je 2007. posvojila dječaka Paxa (14), a 2008. je rodila blizance Vivienne i Knoxa

Idi na 24sata

Komentari 5

  • black_cat 06.12.2017.

    plemenite žene -majke

  • 06.12.2017.

    nemaju oni normalne zivote....izopaceni su od previse slave i novca....ona Madonna je bahata i umisljena, za Angelinu Jolie je i sam otac Jon Voigth rekao da je poremecena, pa da u takovm okruzenju odrastaju jadna djeca, uzas

  • hakija13 06.12.2017.

    Charlize je iz dana u dan sve ljepša i ljepša...ne mogu se nadiviti toj prirodnoj ljepoti koju posjeduje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare