To je to što me zanima!

Prva dama Francuske: 'Macron je imao 15 godina, a ja 40 kada smo započeli našu ljubav...'

Macron je bio razredni kolega njezine kćeri, a kada se saznalo za vezu s Brigitte poslan je u internat. Ona je čekala 10 godina da se uda za njega
Vidi originalni članak

Brigitte Macron (70) otkrila je kako je sa sadašnjim predsjednikom Francuske, Emmanuelom Macronom (45), počela izlaziti kad je njemu bilo svega 15 godina, a ona je sa svojih 40 tada mala obitelj.

PREDSJEDNIČKI PAR Macronove tajne: 'Kao tinejdžer napisao je vrući erotski roman o profesorici. Postala mu je žena'

Upoznali su se kao profesorica i učenik. Brigitte je radila kao profesorica u katoličkoj privatnoj školi u Amiensu, a Macron je bio u razredu s njezinom kćeri Laurence. Prva dama Francuske tad je bila udana za bankara André-Louisa Auzièrea.

Izbio je veliki skandal, a Macrona su roditelji prebacili u dva i pol sata udaljeni internat u Parizu. No, ni to ih nije spriječilo da ne završe zajedno.

- Emmanuel je morao otići u Pariz. Rekla sam si da će se zaljubiti u nekoga svojih godina. To se nije dogodilo - ispričala je Brigitte za Paris Match, koja je tada osjećala tjeskobu zbog razlike u godinama te je bila zabrinuta zbog reakcija djece.

FRANCUSKI PREDSJEDNIK NA ODMORU Macronovi uživali na jahti: On se vozio jet skijem, a Brigitte mu mahala s palube u minici

Brigitte je cijelo desetljeće čekala da se uda za Macrona, kako ne bi uznemirila obitelj.

- Uzela sam vremena da im ne uništim živote. To je trajalo 10 godina, vrijeme da se naviknu. Možete zamisliti što su sve čuli. Ali nisam željela propustiti ni svoj život - rekla je prva dama, koja se za Macrona udala 2007. godine.

Francuska, ali i svjetska javnost, često su zgroženi činjenicom da je Brigitte prohodala s Macronom dok je bio dijete.

FRANCUSKA PRVA DAMA Brigitte Macron ne obazire se na kritike: Obožavam minice, ni u 70. ih se ne želim odreći...

- Imam skoro 40 godina i ne znam kako netko mojih godina može htjeti izlaziti s tinejdžerom. Oni su djeca - napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao:

- Njezina kći bila je njegova kolegica iz razreda. Ona bi trebala biti u zatvoru, a ne prva dama jedne zemlje. Kakva bolesna žena.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sky linee 21.11.2023.

    Eto moguće valjda i to

  • KusNjega 21.11.2023.

    Oni stvarno izgledaju zaljubljeno i u svakoj situaciji su ko jedan!! Za razliku od Melanije i Donalda, gdje se obično vidjela mržnja!!

  • bree77 21.11.2023.

    Bože sačuvaj, to je za zatvor bilo.....a ne prva dama danas.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare