Obavijesti

Show

Komentari 1

Brigitte Macron ne obazire se na kritike: Obožavam minice, ni u 70. ih se ne želim odreći...

Brigitte Macron ne obazire se na kritike: Obožavam minice, ni u 70. ih se ne želim odreći...
4

Svoju je prepoznatljivu kombinaciju nosila i prilikom posjeta muzeju Louvre. Crnu suknju do iznad koljena iskombinirala je sa crnim štiklama i sakoom iste boje te zlatnim detaljima

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (45), Brigitte Macron (70) često pokazuje noge u kratkim suknjama i haljinama, koje izgledaju odlično čak i na pragu osmog desetljeća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Svoju je prepoznatljivu kombinaciju nosila i prilikom posjeta muzeju Louvre. Crnu suknju do iznad koljena iskombinirala je sa crnim štiklama i sakoom iste boje te zlatnim detaljima. 

Emmanuel Macron and Sergio Mattarella inaugurate Naples in Paris Exhibition at the Louvre - Paris, France - 07 Jun 2023

Ona i suprug bili su na izložbi 'Napulj u Parizu', koja je nastala u suradnji slavnog pariškog muzeja s muzejom grada Napulja. 

Commemoration of the Centenary of the end of the First World War

Svoj prepoznatljivi stil odijevanja nosi još od prvog pojavljivanja u javnosti, a čine ga čiste linije, neutralne boje i bezvremenski krojevi. Najdraže su joj modne marke Dior i Yves Saint Laurent. 

Trump escorts France's Macron at the estate of the first U.S. President George Washington in Mount Vernon, Virginia outside Washington

- Nosim suknje iznad koljena, a ne minice! Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, prijateljice i ja smo ih sakrivale u torbama kad bismo smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi: 'Moj bože, izgledaš kao neka baba.' Nikad ih više nisam nosila - otkrila je prva dama francuske za magazin Elle prije nekoliko godina.