To je to što me zanima!

Prvi BB par: Mi smo original, a Marijana i Nemeš su tek kopija

Violeta Halitaj i Nikša Kekezović natjecali su se u trećoj sezoni showa. Odmah po izlasku iz BB kuće Violeta se preselila k Nikši u Split. Prošli vikend su se vjenčali
Vidi originalni članak

Mi smo željeli da dođe do ovog trena, međutim nismo žurili, dobro smo se upoznali, živjeli skupa i sad smo samo potvrdili svoju ljubav - rekla je za Exkluziv Vikend Violeta Halitaj koja se prošli vikend udala za Nikšu Kekezovića. 

Violeta i Nikša natjecali su se u trećoj sezoni 'Big Brothera' koja je snimala 2006/07. godine. Zaljubili su se u showu, a odmah po izlasku iz BB kuće Violeta se preselila k Nikši u Split. Zajedno su šest godina.

- Svi su o nama govorili pozitivno, da smo bili spontani i da se ljubav mogla ispipati preko ekrana - prisjetio se Nikša veze s Violetom u showu. 

'Mi smo original, sve ostalo su kopije'

Mladenci su komentirali i ljubav Marijane i Nemeša u posljednjoj sezoni 'Big Brothera'. Nikša kaže kako se ne bi htio nikome zamjeriti i da su mu svi natjecatelji dragi, ali on i Violeta ipak su prvi koji su se u showu zaljubili. 

- Svi ispadaju neke kopije, a original je uvijek original - kaže Nikša koji radi kao nogometni trener dok Violeta radi u parfumeriji. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • baš_je 29.06.2012.

    bože kakvi ljudi! veličaju svoju ljubav uspoređujući je s nečijom drugom. vrlo zreli i dobroćudni ljudi.

  • sprangija 27.06.2012.

    Za Nemesa i Marijanu znam...a tko su oupce ovo dvoje!??

  • Janaa 26.06.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=FR69vakG7cc hahhhahahahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare