To je to što me zanima!

Prvi blagdani bez kćeri: 'Sretan Božić našoj djevojčici na nebu'

Sretan Božić našoj djevojčici na nebu. Jako nam nedostaje. 2018. bila je godina puna neopisive tuge i silne radosti. Proveli smo polovicu godine u žalosti i pokušali zaliječiti gubitak našeg anđela, napisala je Morgan
Vidi originalni članak

U lipnju ove godine skijaš Bode Miller (40) i njegova supruga, odbojkašica i model Morgan Beck (31) suočili su se s velikom boli i gubitkom, nakon što je njihova 19-mjesečna kćer Emeline Grier Miller umrla od utapanja. Shrvana Morgan objavila je na Instagramu sliku cijele obitelji povodom božićnih praznika i samog blagdana.

- Sretan Božić našoj djevojčici na nebu. Jako nam nedostaje. 2018. bila je godina puna neopisive tuge i silne radosti. Proveli smo polovicu godine u žalosti i pokušali zaliječiti gubitak našeg anđela, što se činilo kao nemoguća bitka, dok smo istovremeno slavili rođenje našeg sina. Željeli smo da naša djeca imaju normalan život i to nas je tjeralo naprijed. Inače bih se veselila novom početku u 2019. godini, no nakon gubitka djeteta to je nemoguće. Stoga se nadam da će iduća godina biti zdrava i ispunjena osobnim rastom te stvaranjem lijepih sjećanja s mojoj dječicom. Svima želimo lijepe blagdane ispunjene ljubavlju - napisala je Morgan u objavi, a brojni obožavatelji još su jednom iskazali tugu zbog gubitka djevojčice. 

Emeline se u lipnju utopila u susjedovom bazenu gdje je bila s majkom. Iako je Hitna pomoć došla ubrzo nakon nesretnog događaja, srce joj je prestalo kucati. Osim dvomjesečnog sina, par ima sina Nasha (3), a Bode iz prethodne dvije veze ima kćer Neesyn Dacey (10) i sina Samuela (5). Svi zajedno slikali su se na božićnoj fotografiji te držali sliku preminule Emeline. 

NJIHOVA EMELINE SE UTOPILA Nakon kćerine tragične smrti: Bode Miller i žena dobili sina...

VIDI OVO! Ovo su ljubavna predviđanja za sljedeću godinu: Ovih 5 celebrity parova uskoro bi mogli pred oltar!

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 27.12.2018.

    jako tuzno to sto su izgubili dijete ali s ovom slikom djeteta su bas morbidni

  • milena673 27.12.2018.

    Tuzno.

  • audi 2.0 27.12.2018.

    Lijepa obitelj a žena je predivnaaaaa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare