Obavijesti

Show

Komentari 22

Nakon kćerine tragične smrti: Bode Miller i žena dobili sina...

Nakon kćerine tragične smrti: Bode Miller i žena dobili sina...
8

Nikad, ni u milijun godina, nismo mislili da ćemo iskusiti ovakvu bol, rekao je skijaš Bode Miller, te dodao da kćerina ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni

VIDEO

Skijaš Bode Miller (40) i njegova spruga, odbojkašica i model Morgan Beck (31) potvrdili su američki magazin People kako im se rodio sin. Supružnici, koji su se vjenčali 2012., dobili su njihovo treće dijete u prošli petak, skoro četiri mjeseca nakon tragične smrti njihove 19-mjesečne kćeri  Emeline Grier. 

Emeline se u lipnju utopila u susjedovom bazenu gdje je bila s majkom. Iako je Hitna pomoć došla ubrzo nakon nesretnog događaja, bilo je prekasno za spas curice. 

-  To se dogodi nevjerojatno brzo. Mislite da se tragedije događaju pod čudnim okolnostima ili neobičnim uzrocima. Ne, to se dogodi u tren oka - rekao je proslavljeni skijaš u emisiji TODAY  Emeline je iz kuće izašla kroz stražnja vrata. Čim ju je vidjela, trudna Morgan izvukla ju je iz vode i započela oživljavanje dok nije došla hitna pomoć, koja je djevojčicu odvezla u bolnicu. Srce joj je prestalo kucati sljedeće jutro. 

- Dijete od 13 kila može se utopiti u 30 sekundi. Stalno u sebi brojim do 30. To je sve što mi je trebalo - rekla je Morgan. Supružnici, koji imaju i sina Nasha (3), nakon smrti kćeri pokušavaju podičći svijest o sigurnosti u vodu, a prikupljaju i sredstva za edukaciju o tom problemu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catching Nash celebrating the beginning of school #watersafer #swimmingpractice #galaxynote9

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

- Nikad, ni u milijun godina, nismo mislili da ćemo iskusiti ovakvu bol - rekao je Miller, te dodao da njezina ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni. Skijaš ima još dvoje starije djece, kćer Neesyn (10) koju ima s Chanel Johnson, te sina Samuela (5) čija je majka Sara McKenna.

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija