To je to što me zanima!

Prvi film Johnnyja Deppa nakon tužbe, glumit će kralja Luja XV.

'La Favorite' će biti Deppova prva kinematografska uloga otkako mu je Hollywood okrenuo leđa nakon što ga je njegova bivša supruga optužila za obiteljsko nasilje
Vidi originalni članak

Kako piše Bloomberg, licencni ugovor s Netflixom osigurat će sredstva za produkciju prvog filma Johnnyja Deppa (59) nakon glumčeve tužbe za klevetu protiv Amber Heard (36). Bivša supruga ranije ga je optužila za zlostavljanje u obitelji što je naštetilo Deppovom ugledu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od najpoznatijih streaming platformi, Netflix, snosit će dio računa za film 'La Favorite' francuske glumice i redateljice Maiwenn Le Besco (46). Radnja filma fokusira se na razdoblje kada je vladao francuski kralj Luja XV., kojeg će utjeloviti Johnny Depp, i Madame Jeanne Bécu du Barry, koju glumi Le Besco. Radi se o trećoj kraljevoj ljubavnici koju je povezanost s njim u konačnici dovela do toga da je giljotinirana tijekom Francuske revolucije.

Iako ni Netflix ni Why Not Productions, francuski studio koji stoji iza projekta, nisu najavili 'La Favorite', film je navodno predviđen za prikazivanje u francuskim kinima 2023. godine, a 15 mjeseci kasnije dobio je licencu za emitiranje na Netflixu u Francuskoj.

'La Favorite' će biti Deppova prva kinematografska uloga otkako je Hollywood okrenuo leđa glumcu nakon što ga je njegova bivša supruga Amber optužila za obiteljsko nasilje. Glumac je dobio 70 milijuna kuna odštete u tužbi za klevetu u lipnju. 

TRAŽE SE IZJAVE SVJEDOKA Amber Heard bi ponovno mogla na sud, krivotvorila je putovnice

Johnny Depp je posljednji put glumio u filmu 2020. godine, a ovo će mu biti prvi put da u filmu priča na francuskom. Film bi trebao biti sniman ovog ljeta tijekom tri mjeseca na lokacijama koje uključuju i dvorac Versailles.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 09.07.2022.

    Volim Johnnija punoooo go Johnny go❤️🙋‍♀️

  • Nabime 08.07.2022.

    Jelena Veljaca nadam se da citas ovo i da ces poduzeti sve u svojoj super moci da stanes na stranu Amber i svih zena slicnih Amber i da necete dozvoliti Johnnyu Deppu da snima i zaradjuje i nasladjiva se pobjedom nad ludjakinjom!  

  • Bill Nostradamus 08.07.2022.

    A kak Luj XV, kaj nije Francuzima za vrijeme vladavine Luja XVI puk'o film?! Ne sjećam se da smo u školi iz povijesti posebno spominjali Luja XV, samo Luja XIV, Luja XVI i Luja XIII, i Luja XVII koji je bio klinac, sin od Luja XVI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare