To je to što me zanima!

Prvi foršpan za 'Deadpool 2' nam je predstavio novog heroja

Najnoviji foršpan za nastavak 'Deadpoola' nam je već u prvih nekoliko kadrova pokazao dugo očekivanog Cablea, a uz njega smo dobili uvid i u lik smrtonosne Domino
Vidi originalni članak

Premda je isprva bio najavljen za Valentinovo, foršpan za nastavak 'Deadpoola' stigao je čak gotovo tjedan dana ranije. 20th Century Fox objavio je puni foršpan za film, po prvi put pokazavši nam i novog heroja, Cablea.

KOJA STRAST 'Deadpool 2': Ryan Reynolds je objavio datum dolaska filma

Kako smo već naviknuli, sam foršpan je nevjerojatno komičan, s Reynoldsom koji si daje puno truda da pokaže koliko će sve biti pretjerano u novom filmu.

Tako već u prvih nekoliko kadrova možemo vidjeti dugo čekanog Cablea, ali s nedovršenim specijalnim efektima u videu. U igru tada uskače Deadpool koji u svojem stilu objašnjava kako su efekti trebali izgledati.

Jasno, nakon tog dijela foršpan nastavlja s 'pravim' materijalom te nam je osim Cablea zatim pokazana i smrtonosna plaćenica Domino.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnoj ulozi je Ryan Reynolds, a pridružuju mu se Josh Brolin i Zazie Beets. Svoje uloge iz prvog filma repriziraju Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Stefan Kapicic i Karan Soni.

Redatelj filma je David Leitch ('John Wick', 'Atomska plavuša'), a scenarija su se prihvatili Paul Wernick i Rhett Reese.

'Deadpool 2' bi se u kinima trebao pojaviti sredinom svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dennyy 13.02.2018.

    Nekako je veći fokus na Cablea u ovom traileru nego na samom Deadpool-u, ali i dalje jedan od iščekivanijih filmova ove godine

  • komilica 10.02.2018.

    Bolesno dobar film.

  • Metal👊Machine 10.02.2018.

    Ne sumnjam da će ovaj također biti over the top sprdačina. Deadpool je pravo osvježenje u moru više manje jednoličnih superhero filmova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare