To je to što me zanima!

Prvi i drugi nastavak filma 'Sam u kući' za vikend je u Hrvatskoj pratilo pola milijuna gledatelja

Film 'Samo u kući' već trideset godina ne gubi na svojoj popularnosti, a zabavna filmska uspješnica je postala prava blagdanska tradicija
Vidi originalni članak

Omiljeni božićni filmovi 'Sam u kući', prvi i drugi dio, i ove su blagdane bili magnet za pola milijuna gledatelja pred malim ekranima.

Američku komediju 'Sam u kući 1 i 2' već odavno smatramo pravim božićnim klasikom i jednim od najgledanijih božićnih filmova današnjice, a svake godine tijekom blagdana prikazuje se na RTL-u.

Prvi dio te uspješne filmske franšize emitirane na Božić i ovaj je put ostvario odlične rezultate gledanosti: prosječni udio u gledanosti iznosio je 32% SHR u ciljnoj skupini 18 do 49 godina, a prosječni udio u gledanosti drugog dijela filmske uspješnice emitirane na Badnjak iznosio je impresivnih 40% SHR u ciljnoj skupini 18 do 49 godina.

S obzirom na to da je prvi i drugi dio filma 'Sam u kući' gledalo pola milijuna gledatelja on je postao najgledaniji format vikenda emitiran na nacionalnim televizijama. 

KIERAN CULKIN Brat Macaulaya Culkina glumio je dječaka s naočalama u 'Sam u kući', sad je cijenjeni glumac

Preslatkog osmogodišnjaka Kevina McCallistera, kojeg je utjelovio Macaulay Culkin i tom ulogom zauvijek osvojio srca gledatelja svih generacija, roditelji su nenamjerno ostavili samog u kući tijekom blagdana pa je bio primoran braniti svoj dom od lopova Harryja i Marva, koje su utjelovili sjajni Joe Pesci i Daniel Stern.

Film 'Samo u kući' već trideset godina ne gubi na svojoj popularnosti, a zabavna filmska uspješnica je postala prava blagdanska tradicija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Milanpro 02.01.2023.

    Najbolji sam u kući mi je 1 dio

  • jadnadrzava 28.12.2022.

    po 100 puta

  • mrTrobec 28.12.2022.

    Ima li možda nešto tipa Sam u krevetu ili slične varijacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare