To je to što me zanima!

Prvi izazov! Koja guza se može najdulje tresti dok vrti hulahop

Uoči prvog izazova natjecateljice su bile izrazito nervozne i napete. Neke od njih nisu vrtile hulahop od ranog djetinjstva, a Polina upozorava da to nije tako lako kako se čini
Vidi originalni članak

Vrtnja kukova i rad bedara jedna je od najvažnijih stavki twerkanja, rekla je natjecateljicama prvog hrvatskog twerk natjecanja njihova trenerica Polina Golubeva.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte koja je djevojka pobjedila u prvom izazovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrena trenerica iz Rusije djevojkama je prije njihovog prvog izazova demonstrirala kako se točno hulahup vrti na bokovima. Podijelila ih je na dvije grupe i izazvala da pokažu koja može dulje. Najmlađa Lea (19) natjecala se s Danijelom (36), a plesačica Irma (20) borila se protiv Istrijanke Vanese (26). S obzirom na to da im je ovo prvi veliki izazov u showu, djevojke su bile izrazito nervozne i napete.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Danijela se bavila gimnastikom tako da od nje puno očekujem, dok su mi neke djevojke rekle da hulahop nisu vrtile od ranog djetinjstva. Jako je bitno opustiti bokove i uhvatiti ritam. Nije tako lagano kako se možda na prvi pogled čini - rekla je Polina o prvom izazovu.

- Od malena sam počela s hulahopom, imam osjećaj da bih mogla to raditi cijeli dan - rekla je pobjednica prvog izazova nakon što je svaka ispred reflektora pokazala svoje umijeće.

Prvo twerk natjecanje pratite na 24sata.hr preostala dva tjedna od nedjelje do četvrtka u 21:00 sat, a ako vaša favoritkinja uđe u finale, ne zaboravite glasati za nju.

NE PROPUSTITE I PRIČU O VANESI:

Razbila je tremu nastupom u showu. Do sada je plesala samo u svoja četiri zida. Ponosna je na sebe i nada se pobjedi.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • Aubameyang 30.05.2016.

    Kad će se ove prestat sramotit? haha

  • cornelie 30.05.2016.

    od toliko vježbanja mogle su biti i isklesanije a ne sve redom guzice s rupama i do poda ne kužim

  • cornelie 30.05.2016.

    dajte više s tim debelim guzičetinama.svaka žena je lijepa na asvoj način i ne treba ovako pokazivati svoje kvalitete.ako nije dobro unovčila to dupe kao što to vani naprave pametne žene ovdje se samo sramote za džabe

Komentiraj...
Vidi sve komentare