To je to što me zanima!

Prvi koncert Cetinskog nakon nesreće: Hvala vam na snazi

Cetinski je rekao kako ga za Zadar veže puno lijepih koncerata i dragih obožavatelja. Našalio se i kako je nekoć, kada je dolazio, bio puno mlađi, ljepši i sa 'six pack' trbušnjacima za razliku od danas
Vidi originalni članak

Na koncertu u Zadru sam pjevao zbog svih divnih ljudi. Hvala im na podršci i snazi koju mi daju, rekao je pjevač Tony Cetinski (48). Rovinjanin je po prvi put nakon prometne nesreće, u kojoj je svojim Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62), zapjevao u zadarskom Arsenalu. Klub je bio ispunjen do zadnjeg mjesta, a Cetinski nije skrivao emocije prema publici. 

- Za ovaj grad me veže toliko toga lijepog, a posebno nastupi u disko klubu. Doduše tada sam bio mlađi i ljepši i imao sam six pack trbušnjake - našalio se Tony koji je pjevao više od dva sata. 

- Svim dobrim ljudima koji su došli na moj koncert želim zahvaliti i pozvati ih da zajedno sa mnom pjevaju. Imam divne fanove - poručio je Tony s bine. Glazbenik je pozdravio i mladu nadu zadarske scene, Juru Brkljaču čiji je mentor bio 2015. u glazbenom showu "The Voice".

Dan prije koncerta, Cetinski se obožavateljima obratio putem video snimke na društvenoj mreži. 

- Podigli ste me, nastavit ću dalje s koncertima. Kako ljudi kažu i kako ste mi i sami rekli tijekom svih ovih dana, život ide dalje. Moram živjeti dalje, moram se baviti ovim poslom - rekao je Rovinjanin. 

Na kraju zahvalnice Tony je video završio sa svojom pjesmom "23. prosinac" u kojoj pjeva: "Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane, i da Bog će mi dati sad snage preživjet' te dane."

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 25.11.2017.

    A do prije par dana je govorio da je shrvan. A moj Toni. Na pogreb nije mogao, a na koncert može.

  • 25.11.2017.

    E stari moj, da si ti u normalnoj drzavi, umisto na bini bio bi ti u zatvoru isto kao i Horvatincic. Pa kako onda uz million i drugih stvari unutar ove Lijepe nase ne biti ogorcen. Pitam se samo, bez obzira sto ce sud reci, kako se ti ne osjecas krivim za neciju smrt, pa sve da je i lezao na cesti, pa sve da je bio najveci pijanac - ti si ga svojom nepaznjom a vjerojatno i neprimjerenom brzinom usmrtio...nedaj Boze da mi se desi, vjerojatno bi bila na psihijatriji misec dana iza toga a ne na koncertu/ to govori o tebi kakav si covjek.

  • --- DAVOR --- 25.11.2017.

    Ajde više u ku...c sa sažaljenjem lika koji nije pazio kako vozi a žali ga se ko da je njemu netko poginuo ili dapače cijela obitelj, ovako on ispada veča žrtva od onog oji je poginuo i od njegove obitelji! Dajte razlučite žrtvu od krvnika več jednomm kao i one koji biraju HDZ i odgovorni su za sociopatiju zbog kojih gladuju od onih koji nisu za to krivi! Paralela je jednaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare