To je to što me zanima!

Prvi koncert nakon infarkta: Balašević je oduševio Osječane

Đorđe Balašević u Osijeku je pjevao tri sata. Odmah nakon koncerta javio se obožavateljima putem društvene mreže, a za Osječane je napisao i emotivne stihove i najavio idući koncert u Zagrebu
Vidi originalni članak

Glazbenik Đorđe Balašević (66) je prije nešto manje od mjesec dana zbog zdravstvenih problema hospitaliziran na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici, a tada je morao otkazati rasprodani koncert u Kragujevcu.

Fanovi su se bojali da će otkazati i ostale koncerte, počevši od onoga u Osijeku, koji je na rasporedu bio sinoć. Ipak, pjevač se oglasio na društvenim mrežama i objavio dobru vijest za obožavatelje u Hrvatskoj. Otkrio je da će prvi koncert nakon izlaska iz bolnice održati upravo u Osijeku što je i bilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Balašević u Osijeku je pjevao tri sata. Odmah nakon koncerta javio se obožavateljima putem svoje službene Facebook stranice, a za Osječane je napisao i emotivne stihove koji su oduševili njegove pratitelje.

- Puno srce Osijeka... Zagreb sljedeći! - napisao je Balašević na Facebooku i objavio fotografije s koncerta. Prije nastupa  otkrio je kako je, kaže, Osijek njegov 'Lega Grad'. Blašević je sinoć ujedno sad potvrdio da će održati koncert u Zagrebu, najavljen za 26. prosinca.

Inače, Jelena Beba Balašević, jedna od kćerki Đorđa Balaševića, nedavno je objavila video u kojem on govori o zdravstvenom stanju.

- Novinari inače pretjeruju, ovaj puta to nisu. Bio sam u maloj frci. Žao mi je što smo morali da odgodimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo su me dotjerali. Ljekari su stvarno bili fer. Ovi su mi nešto stavili, jer kada odem kod ljekara uvijek mi nešto izvade, kamen u bubregu, žuč, ovi su mi ugradili četiri stentića - poručio je.

- Rekli su mi da ću moći trčati, ne vjerujem. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikada biti dobro zato što imam 100 godina. Nadam se da ćemo moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu. Vratio sam se kući nakon četiri dana i ovdje se oporavljam uz svoju obitelj - dodao je

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 111

  • user_465190 21.12.2019.

    Dozivotni licimer.

  • ain stein 21.12.2019.

    Sumoran i nem jablan gromom razvaljen zagledan u casu preduboku bio mi je stran i naizgled normalan al' tad mu spazih odraz meseca u oku On me oslovi pa kako idu poslovi ma idu, progundjah, u vrazijeg vraga na to on planu naprasno odmeri me sablasno nemate vi pojma, braco dragaNe znas ti sta znaci ubiti grad ne znas ti bauke kaljavih rovova ne znas ti sta znaci spavati sad kad sklopim oci nista osim tih krovova Kada sklopim oci nebom naidju mobe zamirisu gostinjske sobe nebom svadba odzvanja kada sklopim oci nebom promicu lica zatreperi roj tamburica Dunav sedef odranjaZverko ludila, sto si se probudila crni ti je princ poljubac dao al' necu se stideti sto Boga necu videti jer to i nije Bog kojeg sam znao Ne znas ti, nema oslobodjenih svaku tisinu mi granata prosara spasen je taj prvi pogodjeni a svi su drugi vecni taoci kosmara Kada sklopim oci nebom naidju ladje zvona, lavez, komsijske svadje miris svezeg oranja ali kada svane vetri s reke zacvile znam, to tuze vodene vile Dunav tamjan odranja..... Tu pjesmu car careva Dorde Balasevic posvetio je Vukovaru.........

  • 21.12.2019.

    Samo naprijed legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare