To je to što me zanima!

Prvi par koji su eksperti spojili su Andrea i Mislav: 'Mislim da možemo očekivati pravu ljubav'

Povezat će se i na intelektualnoj razini, a vrlo, vrlo vjerojatno i na onoj emocionalnoj, tvrde stručnjaci. 'Potpuno sam spremna za nove pobjede i ljubav, izjavila je kandidatkinja Andrea
Vidi originalni članak

Eksperti Iva StasiowSanela Kovačević NellyBoris Blažinić  spojili su prvi par druge sezone 'Braka na pravu': Andreu Golubić (38) i Mislava Pajdakovića (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona jer vrlo osebujna žena, uspješna, pršti od energije, lijepa, dinamična - rekla je Iva za Andreu koja se, kaže, fokusirala na karijeru i nije našla vremena za ljubav. 

POČINJE DRUGA SEZONA Ekspert 'Braka na prvu' otkriva: Ima teških karaktera koji nikad ne pristaju na kompromise...

- To je tip osobe koja nikad ne odraste. Lošija je strana što joj stvari i situacije brzo dosade. Ne voli se osjećati zarobljeno - dodaje  Boris te zaključuje kako je kompatibilna s Mislavom.

- Potpuno sam spremna za nove pobjede i ljubav - izjavila je Andrea koja bi voljela pronaći snažnog partnera koji se ne boji snažnih žena. 

VRAĆA SE 'BRAK NA PRVU' Psihoterapeut iz showa otkriva: 'Spasio sam 54 braka u koroni!'

- Povezat će se i na intelektualnoj razini, a vrlo, vrlo vjerojatno i na onoj emocionalnoj. Ja mislim da ovdje možemo očekivati pravu ljubav - kaže Nelly, a Boris je rekao kako uvijek treba ostaviti prostora da bude drugačije pa zaključio: "Ja stvarno mislim da je to -to!"

Nije dugo prošli, te su ubrzo našli i drugi odgovarajući par: Bernarda Bratovića (48) i Gordanu Josipović (45).

- Bernard ima 48 godina, a dosad nije imao nijednu dužu vezu. Najduža veza mu je godinu i pol. Mislim da njemu treba žena koja će mu pružiti uvid u obiteljski život - zaključila je Sanela.

Bernard priznaje kako bih želio osnovati obitelj, a Gordana koja ima kćer i unuku, kaže, kako su joj upravo djeca centar svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AC.MILAN 13.10.2021.

    u isto doba je Brak na prvu Australija na rtl living i to nema veze sa ovim. ovo naše izgleda kao Krv nije voda, tamo je to odlično napravljeno i jako zanimljivo te žena i ja svaki dan gledamo. počne oko 22:15 s tme da ovaj naš šrot prekinu i sa rtl direkt

  • Sanibre 13.10.2021.

    Kakva je to ludnica..kad te experti spajaju s nekim...

  • Radmila Vujasinović 12.10.2021.

    Svaka čast za emisiju konačno nešto pozitivno da malo dignemo natalitet, valjda će se @BabaYaga i ostale dronfulje prijaviti i pronaći svoju sreću 

Komentiraj...
Vidi sve komentare