To je to što me zanima!

Prvi put nakon glasina o aferi: Oglasila se i Marija Šerifović

KAO U SAPUNICI Vijest o navodnoj lezbijskoj aferi odjeknula je u medijima, o istoj je navodno brujao cijeli Beograd, a sada se oglasila i glavna protagonistica
Vidi originalni članak

Jel' se možemo sada vratiti normalnom životu? Koncertima, Zvezdama Granda itd... Ili se čeka da još netko da svoj komentar? , napisala je Marija Šerifović (31) u objavi na Twitteru, kojom se prvi put oglasila nakon što su se srpski mediji raspisali o njezinoj navodnoj aferi s dizajnericom Elenom Klarić (45).

Podsjetimo, nakon što je u medijima odjeknula priča o navodnoj aferi, cijelu priču demantirala je majka dizajnerice Elene Karić, Verica Rakočević.

- Pa to su čiste gluposti - nasmijala se pa telefonsku slušalicu proslijedila suprugu Veljku Kuzmančeviću.

- Vjerujete da bih ja kao očuh prvi znao što mi kćerka radi. Šalu na stranu, ali ovo je čista glupost. Ja znam da su Elena i Marija prijateljice, ali ova priča već prevršava svaku mjeru. Elena je ozbiljna obiteljska žena, ona ima troje djece i ovo joj zaista ne treba. Ne razumijem potrebu da ljudi pišu ovakve stvari - rekao je Veljko.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • rea0770 09.11.2016.

    koga briga dal se one ližu ili ne

  • xexo 08.11.2016.

    Ide ti Mujo Beogradom pa zaustavi Mariju Š. i pita :Mali imaš cigaru.A Marija će uvrijeđeno:nisam ti ja mali,bre.Na to će Mujo:pa dobro šta se ljutiš....momak imaš li cigaru..........hehehe

  • kurdika 08.11.2016.

    Pa to ni u Srbiji nikoga ne interesuje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare