To je to što me zanima!

Prvi samostalni film iz 'Ratova zvijezda' i dalje obara rekorde

Najnoviji film iz franšize 'Ratovi Zvijezda', 'Rogue One: priča iz Ratova Zvijezda', neumoljivo ruši rekorde stare desetljećima premda se više ne nalazi u mnogo kina
Vidi originalni članak

Iako 'Rogue One: A Star Wars Story' više nije najgledaniji film u većini svjetskih kina, posljednji Star Wars spinof nastavlja obarati rekorde.

Tako je ovaj uradak nedavno ušao na popis 10 najuspješnijih američkih filmova svih vremena s više of 477 milijuna dolara zarade u kinima diljem SAD-a.

Ne računajući inflaciju, to film stavlja iznad Star Wars Epizode IV i Epizode I. Naravno, radi se o prilično arbitrarnom rekordu s obzirom da bi računajući inflaciju Rogue One bio tek 72. najuspješniji američki film ikada, no Hollywood i dalje hvali ovaj podvig i redatelja Garetha Edwardsa koji je uspio servirati kvalitetan spinof s predloškom koji je u početku djelovao poprilično ograničeno.

Na globalnoj razini, Rogue One je na dobrom putu da postane jedan od 30 najuspješnijih filmova svih vremena, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Damir0702 10.01.2017.

    Fali mu ono nešto, nekako su mi likovi bili nezanimljivi a svi mi volimo Star Wars zbog odličnih likova. Akcija, priča i specijalni efekti su za 10.

Komentiraj...
Vidi sve komentare