To je to što me zanima!

Prvi u povijesti: Papa Franjo je na naslovnici Rolling Stonea

Prvi je crkveni poglavar koji je ikad dao intervju i krasio naslovnicu kultnog rock časopisa. Intervju s Papom radio je Mark Binelli koji ga je opisao kao cool čovjeka
Vidi originalni članak

Internet je nazvao darom od Boga, a na Googleu je treća najtraženija osoba. Popularniji od njega su samo Justin Bieber i boy band One Direction. Da je moderan i osviješten i nimalo nalik brojnim uštogljenim crkvenim dužnosnicima, papa Franjo (77) dokazao je i intervjuom koji je dao za časopis Rolling Stone

Papa Franjo prvi je crkveni poglavar koji je ikad dao intervju i krasio naslovnicu kultnog rock časopisa. Intervju s Papom radio je Mark Binelli koji je vodećeg čovjeka katoličke crkve opisao kao cool čovjeka, vještog vođu, PR stručnjaka i prijatelja masa. 

Papi Franji ovo nije prva naslovnica za koju je pozirao. Pojavio se na naslovnici talijanskog Vanity Faira, časopisa Time, The New Yorkera te časopisa The Advocate koji je namijenjen prvenstveno LGBT zajednici.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • TheCrazyWizard 26.02.2014.

    Kršćanin nisam i nikada neću bit, no Franjo je stvarno cool :)

  • Stingray 30.01.2014.

    Pope rocks and rolls :))

  • tota_1 29.01.2014.

    vatikanu se vjerojatno ne sviđa kako se on 'ponasa' ali mislim da jnisu mogli izabrat boljeg papu za ovo sadasnje vrijeme.. bas mi je simpatican i malo 'lud' ali bolje je tako nego da je ustogljen i da se dzi svih pravila... mislim da imajao doba nacin da dopre do naroda a pogotovo do mladih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare