To je to što me zanima!

Prvo puse, a onda svađa! Tina oplela po Tiagu: Osjećam se kao komad mesa koji on vidi i želi...

Tiago se u showu 'Brak na prvu' požalio da ga Tina doživljava kao ženskara te da ne želi razgovarati
Vidi originalni članak

Tini i Tiagu dan u 'Braku na prvu' je loše počeo jer su se kod Tine probudile određene sumnje i bilo joj je jasno da njezin suprug ne razumije zašto je ljutita. Tiago se požalio da ga Tina doživljava kao ženskara.

'BRAK NA PRVU' Lovre je promijenio mišljenje o Klari, gledatelji: 'On je previše osjetljiv, a ona kraljica drame'

- Ako si me pročitala krivo, ne znam, ja sam neki je*ač, samo želim seks... Znam da ona nije takva, ali trebamo pričati o tome, a ne da govori da je razočarana u mene i neće pričati o tome - rekao je.

- Zasmetale su mi neke riječi tako da sam izgubila povezanost s njim i zbog toga sam bila loše volje. Osjećam se kao komad mesa koji vidiš i želiš - rekla je Tina dok ju je Tiago molio za oprost.

- Ne mogu ti nakon četiri dana dati sve na pladnju - nastavila je Tina i otkrila da za nju intima znači da ima jako duboke osjećaje.

- Očekivala sam da ćemo prolaziti sve te palete emocija samo zbog toga što vidim da smo energijske bombe. Znam sebe i kad sam ga prvi put vidjela, znala sam da će biti tako - nastavila je i priznala da je bila povrijeđena zbog površnih i ružnih komentara jer to znači da je ne poštuje.

- Kao osobi mi nisi dao priliku - rekla je dok je Tiago zaključio da je ovo prvi put da je s nekim ovako blizak, a da ta osoba nije zaljubljena u njega.

NISU DOBRO KRENULI Na medenom mjesecu u 'Braku na prvu' Ana provocira Alena: 'To joj neće uspjeti kod mene'

Tina smatra da je zaljubljenost jako veliki pojam za nju i nije joj lako to samo tako izgovarati. Naposljetku mu je oprostila, ali i rekla:

- Izgubio si ponešto bodova. Malo sam izgubila povjerenje i mislim da nisi timski igrač. Ja sam odličan timski igrač u vezama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Theresa01038 14.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • Brooke02224 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare