To je to što me zanima!

Prvo putovanje četiri dana stare princeze Charlotte Diane

Nakon što su predstavili princezu javnosti i kraljici i upisali ju u knjigu rođenih, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea otputovali su u dvorac koji će im biti dom
Vidi originalni članak

Princ William (32) i vojvotkinja Kate Middleton (33) u Range Roveru su zajedno sa svoje dvoje djece, četiri dana starom princezom Charlotte i princom Georgeom (1) napustili Kensingtonsku palaču i otputovali u svoj novi dom, Anmer Hall. 

Nakon što su predstavili princezu javnosti i kraljici i upisali ju u knjigu rođenih, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea otputovali su u dvorac koji će im idućih nekoliko tjedana biti dom. Kako izvještavaju britanski mediji, k njima će se privremeno doseliti i Kateini roditelji Carole (60) i Michael Middleton (65), kako bi Carole pomogla vojvotkinji oko djece. 

PA/Pixsell

Par već ima dadilju za princa Georgea, a traže i novu spremačicu. Imanje i dvorac Anmer Hall William i Kate dobili su od kraljice Elizabete kao poklon za vjenčanje u travnju 2011. Dvorac ima deset spavaćih soba, privatno tenisko igralište i veliki bazen. U njegovu obnovu kraljevska obitelj uložila je 1,5 milijuna funti. Dvorac se nalazi u Norfolku na istoku Engleske, a u blizini je princ William dobio i novi posao. Naime, radit će u Cambridgeu i Norwichu, a vozit će helikopter koji prevozi pacijente u bolnicu. 

REUTERS

Rođenje princeze izazvalo je euforiju u Velikoj Britaniji, gdje su nekoliko sati nakon rođenja već tiskane šalice s njenim imenom i slikama kraljevske obitelji.

>>> Sve o kraljevskoj obitelji i rođenju malene Charlotte Elizabeth Diane pročitajte u petak u prilogu 24sata Cafe24 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • skandal 06.05.2015.

    Čudno kako nema one trakice, ipak je ona beba?? ona da se oči nevide, ili ja griješim ?''

  • komso 06.05.2015.

    volio bi da me posvoje

  • Gola_Istina 06.05.2015.

    Kako su nekoliko sati nakon rođenja tiskane šalice s njezinim imenom kad je ime objavljeno nakon 2 dana???

Komentiraj...
Vidi sve komentare