To je to što me zanima!

Prvo se tukla u 'Farmi', zatim je otišla u 'Parove', a sad pjeva

Anamarija Džambazov, koja je javnosti poznata po incidentima u 'Farmi', snimila je svoju prvu pjesmu 'Polako'. Trenutačno živi u Beogradu i odlučila se isključivo posvetiti karijeri
Vidi originalni članak

Nekoliko mjeseci nakon što je napustila srpski reality show 'Parovi' Anamarija Džambazov predstavila je svoju prvu pjesmu "Polako". Pjesmu je radio SHA - poznati srpski reper i član bivše hip hop grupe Sha-ila.

U spotu glavnu ulogu ima njen bivši dečko Tihomir Filipović s kojim je ljubavnu vezu započela u srpskom realityu. Ovo ljeto uhvaćeni su kako se seksaju na plaži u Crnoj Gori. 

- Anamarija je cijelo vrijeme bila u toplesu, Tihomir ju je dirao po grudima, a ubrzo nakon toga, ona je svukla i donji dio kupaćeg - prepričao je svjedok klinča.

Anamarija trenutačno živi u Beogradu i uživa u slobodi. 

- Nemam vremena za ljubav, sada me zanima samo karijera - kazala je novopečena pjevačica

Inače, Anamarija Džsmbazov zaprepastila je javnost svojom životnom pričom.

Njezini su roditelji bili narkomani, koji su se bavili prodajom droge. S njom su živjeli i desetak godina stariji brat i sestra koji su kasnije također postali ovisnici o heroinu. Dok je živjela s njima u kući, zatvarala bi se u sobu jer nije mogla podnijeti tešku obiteljsku situaciju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sol 20.10.2017.

    Dali se mozda udaje?

  • 19.10.2017.

    užasno izgleda ,

  • kabrit 19.10.2017.

    Karijera? Lijep primjer mladim curama karijera nemogu k sebi doc

Komentiraj...
Vidi sve komentare