To je to što me zanima!

Pseudonim uzeo po gangsteru, kod supruge prvo vidio zube...

Živio je na ulici, bio je kradljivac i svodnik, saobraćajna nesreća koju je potom doživio promijenila mu je život. 2005. oženio se starletom Coco Austin, koja mu se svidjela čim su se upoznali
Vidi originalni članak

Tracy Marrow poznatiji pod pseudonimom Ice-T jedna je od najznačajnijih rap figura sa Zapadne obale SAD-a, a danas slavi 62. rođendan.

Rodio se u New Jerseyu, a roditelji su mu umrli dok je bio mlad pa se preselio u Kaliforniju. Došavši na ulicu, svidio mu se takav život pa se pridružio zloglasnoj bandi Crips. U srednjoj je školi često slagao rap stihove i pjevao kolegama. Nakon što je završio srednju školu, otišao je u američku vojsku, ali mu se to iskustvo nije svidjelo.

Izdao je niz albuma, a pjesme su mu povezane s političkom situacijom u SAD-u. Svoj je pseudonim uzeo jer je na njega utjecao zloglasni gangster Iceberg Slim. Bio je kradljivac dragulja, a kasnije i svodnik. Saobraćajna nesreća koju je potom doživio označila je prekretnicu u njegovom životu, pa se odrekao takvog načina života. U srednjoj školi dobio je kći Leteshu (44), a u braku s glumicom Nicole Austin (40) dobio je kći Chanel (4).

Ice-T i Nicole, poznata kao Coco Austin, vjenčali su se 2005. Radi se o glumici i starleti koja je postala poznata vezom s reperom. Vjerojatno malo tko zna filmove u kojima je Coco glumica, ali je puno uočljivija bila u seksi spotovima njezina supruga u kojima je bila jedna od zvijezda. Također, njezin je Instagram profil prepun golišavih fotografija.

Starletu su tako, osim braka s reperom, proslavile i bujne obline koje obožava isticati uskim i pomalo neukusnim kreacijama, ali i u bikiniju. S golotinjom se nije smirila niti nakon rođenja kćerkice Chanel u studenom 2015. godine, koja je također zvijezda njezinog profila na društvenim mrežama.

Coco i Ice-T upoznali su se na snimanju spota  2002. godine.

- Prvo sam primijetio njezine zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njezina velika stražnjica. Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SilikoniralaSiSe 17.02.2020.

    Ovo je teški trash, ova riba se zove Coco, a kćeri dala ime Chanel. Nebi da su nasljednici modnog giganta.

  • 16.02.2020.

    Ako zubi rastu na sisama , i ja sam prvo vidio zube

  • 16.02.2020.

    KĆI tko ili što [nominativ] = kći koga ili što [akuzativ] = kćer Dakle, on s Nicole ima [koga ili što - akuzativ] KĆER. Natrag u osnovnu školu! ;) ;p

Komentiraj...
Vidi sve komentare