Obavijesti

Show

Komentari 15

Pseudonim uzeo po gangsteru, kod supruge prvo vidio zube...

Pseudonim uzeo po gangsteru, kod supruge prvo vidio zube...
7

Živio je na ulici, bio je kradljivac i svodnik, saobraćajna nesreća koju je potom doživio promijenila mu je život. 2005. oženio se starletom Coco Austin, koja mu se svidjela čim su se upoznali

VIDEO

Tracy Marrow poznatiji pod pseudonimom Ice-T jedna je od najznačajnijih rap figura sa Zapadne obale SAD-a, a danas slavi 62. rođendan.

Rodio se u New Jerseyu, a roditelji su mu umrli dok je bio mlad pa se preselio u Kaliforniju. Došavši na ulicu, svidio mu se takav život pa se pridružio zloglasnoj bandi Crips. U srednjoj je školi često slagao rap stihove i pjevao kolegama. Nakon što je završio srednju školu, otišao je u američku vojsku, ali mu se to iskustvo nije svidjelo.

Izdao je niz albuma, a pjesme su mu povezane s političkom situacijom u SAD-u. Svoj je pseudonim uzeo jer je na njega utjecao zloglasni gangster Iceberg Slim. Bio je kradljivac dragulja, a kasnije i svodnik. Saobraćajna nesreća koju je potom doživio označila je prekretnicu u njegovom životu, pa se odrekao takvog načina života. U srednjoj školi dobio je kći Leteshu (44), a u braku s glumicom Nicole Austin (40) dobio je kći Chanel (4).

Ice-T i Nicole, poznata kao Coco Austin, vjenčali su se 2005. Radi se o glumici i starleti koja je postala poznata vezom s reperom. Vjerojatno malo tko zna filmove u kojima je Coco glumica, ali je puno uočljivija bila u seksi spotovima njezina supruga u kojima je bila jedna od zvijezda. Također, njezin je Instagram profil prepun golišavih fotografija.

Starletu su tako, osim braka s reperom, proslavile i bujne obline koje obožava isticati uskim i pomalo neukusnim kreacijama, ali i u bikiniju. S golotinjom se nije smirila niti nakon rođenja kćerkice Chanel u studenom 2015. godine, koja je također zvijezda njezinog profila na društvenim mrežama.

Coco i Ice-T upoznali su se na snimanju spota  2002. godine.

- Prvo sam primijetio njezine zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njezina velika stražnjica. Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga