To je to što me zanima!

Psić postao zvijezda Instagrama jer sliči pjevačici Lady GaGi

Svaka čast na trudu. Svaka dlaka je na svom mjestu. Vidi se da mu posvećujete puno pažnje i da vam je jako stalo do toga da bude uredan svakodnevno, bio je jedan od komentara pratitelja
Vidi originalni članak

Shih tzu imena Bontenmaru na Instagramu prati više od 20 tisuća ljudi. Privukao ih je zbog, kako ističu pratitelji, velike sličnosti s pop zvijezdom Lady GaGom (34).

POGLEDAJTE VIDEO: Pjevačica GaGa skidala se na crvenom tepihu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petogodišnji psić Bontenmaru, koji je nazvan po japanskom samuraju, živi u Tokiju, a njegova vlasnica Tomoyo Matsuura smatra da slavu duguje svojoj frizuri, zbog koje ga svi uspoređuju s GaGom iz spota za pjesmu 'Poker Face'.

- Bontenmaru ide frizeru svaka dva do tri mjeseca, a ja ga ručno šišam svaki treći tjedan - rekla je vlasnica za Daily Mail.

Na njegovom Instagram profilu mogu se pronaći različite fotografije i videosnimke, koje prikazuju njegovu svakodnevicu. Obožavatelji dolaze iz svih dijelova svijeta i stalno ga obasipaju komplimentima.

"Presladak je", "Najslađi pas kojeg sam vidjela", "Isti Lady Gaga u mlađim danima", pisali su mu komentatori, a bilo je i onih koji su pohvalili vlasnicu. 

ZA OČEV DAN Lady GaGa nasmijala svog oca darom: Poklonila mu je kekse...

- Svaka čast na trudu. Svaka dlaka je na svom mjestu. Vidi se da mu posvećujete puno pažnje - bio je jedan od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 1racman 06.08.2020.

    Kada nevidim posjetom okulistu

  • nickkobalt9 06.08.2020.

    nekome je dosadno...

  • 06.08.2020.

    treba se biti dosta slagirani da se vidi neka slicnost.......koma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare