To je to što me zanima!

Psiho Pamela Anderson vrišti poput Marion Crane u filmu...

Zvijezda serije 'Spasilačka služba' ponovno je pozirala gola za PETA-u, udrugu za zaštitu životinja. Glumica ovim želi skrenuti pažnju na veliku potrošnju vode
Vidi originalni članak

Zbog ‘Psiha’ se nisam prestala tuširati, ali sam zbog okoliša skratila vrijeme koje provodim pod tušem, rekla je Pamela Anderson (47).

Zvijezda serije 'Spasilačka služba' ponovno je pozirala gola za PETA-u, udrugu za zaštitu životinja. Glumica ovim želi skrenuti pažnju na veliku potrošnju vode koja se koristi u proizvodnji mesa. Za kampanju je rekonstruirala slavnu scenu iz kultnog filma 'Psiho' Alfreda Hitchocka iz 1960. godine.

Pozirala je poput Marion Crane koja je u filmu skončala upravo pod tušem kad ju je poremećeni vlasnik motela Norman Bates izbo nožem. Ta scena ubojstva postala je jedna od najpoznatijih u povijesti kinematografije. Snimana je iz čak 77 različitih uglova u razdoblju od 17. do 23. prosinca 1959. godine. Krv koja se pojavljuje u sceni zapravo je čokoladni sirup, a zvuk noža koji prodire u meso je zvuk zabijanja u lubenicu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • terco 21.05.2015.

    nisi ti skratila tusiranje da bi zemlju spasila nego nemas za platit racune

  • zezopak 20.05.2015.

    odurna je!A znam i zasto.Ne stari dostojanstveno nego i dalje pokusava izigravati picorak od 20g.

  • Upala mozga 20.05.2015.

    To Pamela sestro,pokazi nam svoju plastiku :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare