To je to što me zanima!

Publika bira zvijezde festivala MAC: Stiglo 300.000 glasova

Dodjela glazbenih nagrada održat će se 29. siječnja, a nastupat će najveća umjetnička imena poput Bajage, Petra Graše, Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog, Van Goga i mnogih drugih
Vidi originalni članak

Besplatno online glasanje u kojem publika iz regije bira svoje omiljene glazbene zvijezde tek je počelo 29. prosinca, a već je u prvom danu stiglo više od 300.000 glasova iz svih krajeva svijeta putem internetske stranice Music Awards Ceremony.

Pored publike iz regije, glasali su i ljubitelji glazbe iz skoro svih europskih država, ali i iz Amerike, Kanade, Australije i zemalja Azije.
Više od 250 nominacija razvrstano je u 13 kategorija, a za prestižna MAC priznanja bore se pjesme svih pravaca – od popa do rocka, preko hip-hopa i etno glazbe. Izvode ih umjetnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Makedonije.
Prva dodjela glazbenih priznanja održat će se 29. siječnja u Štark Areni u Beogradu.

Više od 60 poznatih i slavnih sudjelovat će u programu koji će trajati oko 4 sata. Osim dodjele glazbenih priznanja, na svečanoj ceremoniji publika će imati priliku vidjeti nastupe najvećih umjetničkih imena poput Bajage, Petra Graše, Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog, Van Goga i mnogih drugih, čiji su nastupi specijalno osmišljeni samo za ovu priliku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare