To je to što me zanima!

Riti Ori se pokvario mikrofon u Zadru: U panici mahala rukama

Nisu se popunila sva mjesta u dvorani, no to nije oneraspoložilo pjevačicu koja je jednom od obožavatelja poklonila naočale
Vidi originalni članak

Jeste li spremni za zabavu? Napravit ćemo je*enu buku, obratila se publici u Zadru Rita Ora (28), nakon što je koncert otvorila pjesmom 'For You'. Ipak, na samom početku nastala je drama jer se Riti u jednom trenutku pokvario mikrofon pa je pjevačica počela paničariti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mahala je rukama, no smirila se kada su joj na pozornicu donijeli drugi mikrofon. Kasnije je jednom od obožavatelja poklonila naočale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, dvorana nije bila popunjena do zadnjeg mjesta. Pjevačica je u jednom trenutku plesala omotana hrvatskom zastavom.

Atmosferu su prethodno zagrijale Franka Batelić (27) i Domenica (26). Ritu su na zadarskom aerodromu dočekali organizatori s buketom cvijeća, a ona se o dolasku u Hrvatsku oglasila još i prije nego što je sletjela.

- Vidimo se večeras, Hrvatska - napisala je na Instagramu te podijelila fotografiju Ugljana iz zraka.

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova 'Let You Love Me', 'Anywhere', 'Your Song' te brojnih drugih koji će uskoro odzvanjati i u Hrvatskoj, a u svoju turneju povodom promocije albuma 'Phoenix', uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • $aha bahbaha 01.09.2019.

    Koncert je bio genijalan. Rita, hvala na svemu i nadam se da ćemo te imati priliku vidjeti i sljedeće godine! 💖💖💖

  • _Varešak_ 31.08.2019.

    Šteta što nisam bio na tom njezinom nastupu,dao bih joj svoj mikrofon.

  • citalacvjerni 31.08.2019.

    Za sve koji Ritu nazivaju cajkom kao karleusa. Prvo Rita nije tako prosta i sva izvjestacena bez dobrog ukusa. Drugo,njene pjesme su bolje i nisu glupe,cak sta vise ima pjesama.koje mogu slusati i djeca. Pjesme joj imaju modernu melodiju. Treće,ona je jedna od najvecih svjetskih zvijezda

Komentiraj...
Vidi sve komentare