To je to što me zanima!

Publika je oduševljena Matejem i Dubrovčanima: 'Najbolja ekipa ikad, konačno gledam s guštom'

Na kraju epizode 'Večere za 5 na selu' pune smijeha i zabave, gosti su nagradili Mateja maksimalnim ocjenama. Sudeći po komentarima gledatelja, najbolja taktika u ovoj emisiji je ipak - biti svoj, iskren i kulturan
Vidi originalni članak

Sinoć je u drugoj epizodi dubrovačkog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' kuhao mladi kontrolor leta Matej Oroz (27). Zagrepčanin je oduševio goste ukusnim jelima s neobičnim imenima te balonima s helijem kao iznenađenjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon večere pune smijeha i zabave, gosti su nagradili Mateja maksimalnim ocjenama. Dobio je četiri desetke i brojne pohvale za svoj karakter i kulinarske vještine.

Već drugu večer za redom kandidati se odlično slažu, pošteno ocjenjuju te iskreno uživaju u druženju. S obzirom na spletke i negativne komentare kakve su gledatelji navikli gledati u ovoj emisiji, svi su se složili da je dubrovački tjedan pravo osvježenje.

Na društvenim mrežama pokrenula se lavina pozitivnih komentara, te su svi hvalili Mateja i ovotjedne kandidate, a mnogi su ih proglasili i najboljom ekipom u 'Večeri za 5 na selu' do sad.

Sudeći po komentarima gledatelja, najbolja taktika u ovoj emisiji je ipak - biti svoj, iskren, kulturan i pristupačan.

- Kad su normalni ljudi u pitanju, sve ide kako treba. Svaka čast za ovu pozitivnu ekipu. Sve pohvale zaslužuju. Mateju svaka čast, tako mlad, tako uspješan i odgovoran - napisala je gledateljica.

VEČERA ZA 5 NA SELU Matej je fenomenalno odradio večeru te dobio četiri desetke: 'Sve je napravio besprijekorno!'

- Svaka bi ga majka za zeta. Oduševio - glasio je drugi komentar, a neki su Mateja proglasili najboljim kandidatom dosad, a prošlu večeru - savršenom.

- Pomno pratim ovu emisiju. Ja isto volim televiziju, ovako dobru atmosferu još nisam vidjela - zaključila je gledateljica na Facebooku.

- Ovo je savršena epizoda. Matej oduševio. Bravo gosti, ajmo Matej! - komentirao je gledatelj.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dora555 20.10.2021.

    Kakva je to večera za 5 na SELU?

  • Čeljo Brtika 20.10.2021.

    Danas su oduševljeni, a dan prije su pljucali po onoj domaćici...

  • Brk_1 20.10.2021.

    jel vidi on avion sa tom frizurom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare