To je to što me zanima!

Publika je oduševljena novom predstavom: Rat je u Zagrebu

Mlada glumačka postava, potpomognuta Svrtanom, Nenadom Cvetkom, Zoran Gogićem i Jankom Rakošem, odigrala je odlično. Nije kao film, ali to nitko nije ni očekivao
Vidi originalni članak

Garantiram da će to biti hit predstava i da ćemo je igrati 100 puta, najavio je Boris Svrtan (53) predstavu 'Kako je počeo rat na mom otoku'.

PREDSTAVA U GAVELLI 'Pijani' na pozornici prolijevali alkohol: 'Ovo je priča o životu'

Sudeći prema reakciji publike na zagrebačkoj premijeri u srijedu u Gavelli, glumac i ravnatelj kazališta bio je u pravu. Mlada glumačka postava, potpomognuta Svrtanom, Nenadom Cvetkom, Zoran Gogićem i Jankom Rakošem, odigrala je odlično. Nije kao film, ali to nitko nije ni očekivao.

- Hrvat koji igra Srbina u kazalištu je san. Tako sam pristupio i ulozi Alekse - izjavio je Rakoš, koji je sjajan u ulozi srpskoga majora.

BORIS SVRTAN: Predstava 'Kako je počeo rat na mom otoku' bit će pravi hit

Podsjetimo, Svrtan je DO 15. listopada ravnatelj Gavelle, a zamijenit će ga Dražen Ferenčina (51), redatelj ove predstave.

- To je dokaz harmonične primopredaje ravnateljstva. Ostavljam mu kazalište bez dugova i s nekoliko hit predstava - rekao je Svrtan.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare