To je to što me zanima!

Publika u Rijeci plesala je na Sevkine hitove puna dva sata

Pjevačica je publiku oduševila svakim izlaskom na scenu, a raskošni kostimi naglasili su njezinu privlačnost. Koncertom u Rijeci Seve je započela turneju
Vidi originalni članak

Da između Severine (40) i grada Rijeke postoji posebna veza, pokazao je njezin spektakularan nastup u prepunoj dvorani Mladost, koji je bio uvertira u njenu veliku regionalnu turneju 'Dobrodošao u klub'.  Koncert je započela pjesmom 'Italiana'. 

Puna dva sata publika je plesala na  hitove koje je splitska pjevačica otpjevala. 

Severina je publiku oduševila svakim izlaskom na scenu, a raskošni kostimi naglasili su njezinu privlačnost. 

Turneja 'Dobrodošao u klub' nastavlja se već sljedeći tjedan kada Severina gostuje u beogradskoj Areni dok će zagrebačka publika uživati u spektaklu 11. svibnja u zagrebačkoj Areni. 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • zdrawe 25.03.2013.

    a jel bio jovanovic??

  • kabi 25.03.2013.

    Koga briga za tu ljigavu staru fuksu

  • pernica 25.03.2013.

    seve nema glas neki, pa onda mora imati naj kostime: perje, steznjake, čizme, haltere, čipku itd. ljudi bulje u kostime, pa i ne slušaju kako pjeva! ovo je već viđeno kod Madonne, L.Gage i sličnih...ona se samo fura na njih! umjesto da odgaja dijete i bude sa sinom šta više, ona hoda uokolo....ma super mama, nema šta! sina vidi jednom u tjedan dana! sad je bila u Sloveniji, uzela njihovu plesnu skupinu za nastupe, a voli kao Hrvatsku- moš mislit? zašto kod nas ne uzme plesače za svoje nastupe, zato da može prodati koncerte i po Sloveniji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare