To je to što me zanima!

Publika: 'Žao mi je što osoba bez imalo kulture smije sjediti za stolom ove divne gospođe'

Iako su Rajna i kuharica Marija za sada izjednačene i obje imaju po 35 bodova, gledatelji Rajni predviđaju pobjedu. Komentirali su i goste večere koji im se svojim ponašanjem nisu svidjeli
Vidi originalni članak

U 'Večeri za 5 na selu' domaćica Rajna oduševila je svoje goste, ali i gledatelje. Mnogi su komentirali da je njena večera zaslužila desetku, a dotakli su se i nekih gošća koje su ih zgrozile.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Slažem se. Do sad najbolja večera od svih ovih koje su do sad kuhale. Marija je kuharica po zanimanju, ali ni blizu Rajnine večere - komentirala je gledateljica.

- Predivna žena! Uživala sam gledajući je s koliko ljubavi je pripremala večeru. Sve svježe i domaće. I žao mi je što osoba bez imalo kulture smije sjediti za stolom ove divne gospođe - pisalo je u komentaru.

Sudeći po komentarima, publika bi željela vidjeti domaćicu Rajnu kao pobjednicu ovaj tjedan, a neki kandidati im zbog svog ponašanja nisu dragi.

RIBLJI SPECIJALITETI U 'Večeri za 5 na selu' domaćica Rajna izjednačena s kuharicom Marijom: 'Iznenadila me...'

- Bravo gospođo Rajna. Večera vam je super za 10, a vi ste jedna divna, dobra, pristojna, kulturna, vrijedna i uredna osoba. Zaslužili ste pobjedu - dodala je druga.

- Rajna kao da pripada nekom drugom svijetu, onom neiskvarenom, samo što se prijavila i pokazala svoju iskrenu dušu već je pobijedila. Hvala ti što vraćaš vjeru u ljude - komentirali su.

Iako su Rajna i kuharica Marija trenutačno izjednačene i obje imaju po 35 bodova, gledatelji Rajni predviđaju pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MUKAMIJE 5 06.05.2022.

    Nikolina nezna jesti sa vilicom i nožem .

  • Naj luđa 06.05.2022.

    Ma dajte to je Božo zvani PUB, zna on kako se ponašati samo ovo je zabava za dokolićare🙃🙊

  • Zlatna Vuga 06.05.2022.

    Svi napadamo Nikolinu, ali bude nju njezina svekrva odgojila ako bude dovoljno ustrajna. Mislim da je njoj stalo do nje i da bude sretna u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare