To je to što me zanima!

'Puca glava' će vas podsjetiti na sve one lude i besane noći

Vatrena pjevačica Karme Stella na snimanju spota u društvu je vesele ekipe provela noć za pamćenje - neumorno je gotovo deset sati plesala s 20-ak statista
Vidi originalni članak

"Puca glava" pjesma je posvećena svim tulumima i neprospavanim noćima koje smo svi u životu doživjeli, a upravo tako zove se novi singl grupe Karma za koji predstavljaju i video spot u režiji mladog Antonija Paića.

Vatrena pjevačica Karme Stella na snimanju spota u društvu je vesele ekipe provela noć za pamćenje - neumorno je gotovo deset sati plesala s dvadesetak statista. Na dvodnevnom snimanju u Istri nije se štedilo ni na piću ni na pozitivnoj energiji.

- Svašta mi se vrtilo po glavi dok sam gledala svog glumačkog partnera i dečka u spotu, slovenskog manekena Iztoka Hodnika, kako pleše s lutkom. A kadrovi koje smo snimali rano ujutro nasmijali su nas do suza i podsjetili na jutra koje smo i sami doživjeli, nakon cjelonoćnih party-a. Mamurluk, rasčupana kosa i neke čudne, neočekivane situacije svima su nam dobro poznate, a što se stvarno desilo na snimanju pogledajte u našem video spotu - kaže kroz smijeh lijepa Imoćanka Stella.

U stvaranju singla "Puca glava" Karma je po prvi put surađivala s dugogodišnjim prijateljem, legendarnim hitmejkerom Dušanom Bačićem koji je za pjesmu napisao glazbu i tekst, a aranžman potpisuje Neno DJ.

"Puca glava" će zasigurno postati prava himna svih predstojećih tuluma diljem Hrvatske uz koju ćemo nazdravljati do jutra.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sweetmyheart61 05.11.2015.

    pjesmica je dobra, živahnog ritma i vesela, nabijena pozitivnom energijom. Ne sumnjam da će biti hit na tulumima, samo mi je "žao" što me nisu pozvali na ples, morat ću kritikovati Stellu čim je sretnem. To što sada 'karma' nije 'karma' jer vam Stela ne paše,ne znači da Stella neće vratiti stari sjaj 'karmi' samo da se dokopaju pravog materijala i sve će doći na svoje. Za kraj, kaj vi uopće hoćete, Stella sasvim pristojno izgleda, nemojte biti 'cjepidlake'. Samo budala se ne bi okrenula da prođe pokraj njega. Pozdrav.

  • Dea007 04.11.2015.

    a sta je s tarom ?

  • Rafo 03.11.2015.

    Dobra pjesma, ali to nije Karma. Tara je puno bolja (i zgodnija), po njoj je Karma bila prepoznatljiva, kao Colonia po Indiri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare