To je to što me zanima!

Pukla k'o kokica: Kes iz 'Star Treka' skidala se pred djecom

Glumica najpoznatija po ulozi izvanzemaljke Kes u seriji 'Zvjezdane staze: Voyager', uhićena je zbog skidanja pred svojom susjedom i njezinom djecom
Vidi originalni članak

Jennifer Lien (41) uhićena je nakon što se, tijekom svađe sa susjedom Carey Smith, razodjenula. Pored Carey bila su njena djeca. 

Incident je započeo kada je Lien došla susjedi Smith kako bi se požalila na njenu djecu. Kada su se počele svađati, Lien je odjednom dignula majicu i viknula 'woo hoo'.

- A onda se još okrenula i skinula je hlače - ispričala je Carey novinarima televizijske postaje WATE. 

Kada je policija stigla u glumičinu kuću, pronašli su je golu, ispod pokrivača. Lien se odbila dići iz kreveta i odjenuti, stoga su je policijaci iz kuće iznijeli na rukama. Tijekom uhićenja se opirala i prijetila policajcima da će ih ubiti, piše CNN. 

Jennifer Lien najpoznatija je po ulozi u seriji 'Zvjezdane staze: Voyager', a ostvarila je i zapaženu ulogu u filmu 'American History X' te je posudila svoj glas likovima iz animiranih serija  'Men In Black: The Series' i 'Battle Force: Andromeda' te animiranog filma 'Lion King 2: Simba's Pride'. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Michelangelo 16.09.2015.

    Uf...poprilično se promjenila...:((

  • Shenanigans 16.09.2015.

    TO ...žensko?

  • 👫💏💑Slatko volim H.👫💏💑 16.09.2015.

    wtf is this? neki ljudi stvarno ne iskoriste priliku/e koje im se nude u životu da imaju lagodan život, dok bi neki prodali vragu dušu za to, propali slučaj , nemamo je što žaliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare