To je to što me zanima!

Pukla ljubav: Mladen Burnać je prekinuo s 18 godina mlađom

GLAZBA KAO LIJEK Nakon prekida s Iskrom, kćeri legendarnog Voje Brajovića, Mladen Burnać utjehu je našao u obradi pjesme Dine Merlina
Vidi originalni članak

Ne pitaj je li pravedno što nas je prekrio mrak ni to što nismo zajedno, pusti suzu, daj mi znak, stihovi su iz pjesme Dine Merlina (57) 'Ako me ikada sretneš', koju je prepjevao Mladen Burnać (49).

- Mogao sam odabrati bilo koju od njegovih pjesama, sve su tako lijepe, ali iz osobnih razloga odabir je bila upravo ova - rekao nam je Burnać.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebački kantautor je, doznajemo, nedavno prekinuo višemjesečnu romansu s beogradskom glumicom Iskrom Brajović (31), kćeri Voje Brajovića (70).

- Naša ljubav je završila prijateljstvom - kaže Burnać. S beogradskom glumicom zaiskrilo je početkom 2018., Burnać je tad svako malo putovao u Beograd, a i Iskra je često dolazila u Zagreb. Nije htio reći je li u Merlinovim stihovima prepoznao vlastitu, tužnu ljubavnu priču.

SVE ILI NIŠTA Burnać: 'Moji spotovi su uvijek drugačiji, imam jasnu viziju...'

- Pjesma me je sjetila na bivšu ljubav. No sve su mu pjesme prelijepe i diraju u srce kao rijetko čije. Njegovi stihovi su duboki, životni i sami se mogu čitati kao najljepša poezija - govori Mladen.

Kantautor je još 2008. snimio pjesmu 'Bilo jednom i nikad više' u kojoj pjeva kako je tužno sresti bivšu ljubav koja se pravi da te ne poznaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 05.12.2019.

    Molim da mi administrator odgovori zbog čega sam dobila žuti karton jer sam navela godinu rođenja Mladena Burnaća? Vi bi trebali dobivati crvene kartone nas čitatelja jer širite dezinformacije. Ako već postoji osoba koja dijeli žute kartone, vjerojatno postoji i osoba koja će mi odgovoriti na pitanje.

  • Mthesecond 04.12.2019.

    Meni je taj Burnac jedan od najjacih frajera,pojava kod nas :))) Samim tim sto je ugrabio tu mladju znaci da ima potencijala I da zene to prepoznaju :D Nije sve nekad u izgledu,covjek vjerojatno ima manire,zna s zenama,zna sto one traze I to zene privlaci k njemu :)) Uzmimo da cilja na biranu skupinu zena,na intelektualke :))) Takve privlaci :))))

  • STorm5 04.12.2019.

    Cura se spasila samo još to ni ne zna :O Bože, u šta je gledala????

Komentiraj...
Vidi sve komentare